1802 B GERENE WUB 01

Een unieke woning vraagt om een unieke veranda

De eigenaars van deze hypermoderne woning omringd door natuur, kwamen naar ons met de vraag voor een nieuwe veranda. Hiermee wilden ze hun woning nog meer opentrekken – en nog meer kunnen genieten van al het groen dat hen omringt. 

Belangrijk bij dit project: de veranda moest perfect geïntegreerd worden in de woonst, zodat het niet zou opvallen dat deze er pas later werd bijgeplaatst. Ontdek het resultaat! 


Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Hoge ramen, smalle profielen, handige schuifdeuren

De veranda die de eigenaars voor ogen hadden, moest perfect aansluiten op de vorm en vibe van de woning zelf. Sterker nog: de veranda moest toegevoegde waarde leveren op gebied van design én ruimte.

Geen probleem! We gingen langs, we namen de woning in ons op en gingen vervolgens aan de slag. Het doel: een veranda creëren die het modieuze karakter van dit huis alleen maar zou versterken.

Comfort én design 

We kozen voor eerder smalle profielen die zo min mogelijk opvallen, hoge ramen die de lengte van de ruimte zouden versterken en handige, eenvoudige schuifdeuren om de overstap tussen binnen en buiten zo vlot mogelijk te laten verlopen. Comfort én design gaan hand in hand bij dit project

Een interessant lijnenspel

Zoals je kan zien, haalt de woning veel van zijn eigenheid uit het boeiende lijnenspel waarmee gewerkt wordt. Geen klassieke huisjes’vorm, wél een schuin dak dat de gehele vorm van de woning domineert. De veranda moest hier volledig op aansluiten, om zoveel mogelijk een geheel te vormen. 

Dat is exact wat we deden – maar niet zonder er toch nog wat extra pit’ in te steken. Door de lijnen van de profielen met elkaar te laten interageren op een niet-alledaagse manier, brachten we beweging en zelfs een beetje speelsheid in het eindresultaat. 

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu