logo
Kijk naar de sterren vanuit je veranda

Kijk naar de sterren vanuit je veranda

Kijk naar de sterren vanuit je veranda

Kijk jij ook zo graag naar de sterrenhemel? Dan is deze zwarte uitbouwveranda ook vast iets voor jou. Het vormt één open gat naar de hemel waardoor je moeiteloos vanuit je woning naar de sterren, de zon, de wolken... kortom de wondermooie lucht kan kijken.

Strak en profielloos

Deze veranda is niet alleen een meewaarde omdat je naar de lucht kan kijken. Het ziet er ook nog eens strak, modern en stijlvol uit. Hoe dat komt? Enerzijds door de zwarte kleur en de afwezigheid van profielen maar anderzijds ook door de piekfijne plaatsing, natuurlijk.

Creëer ruimte, vergroot je woning

"Maar wordt je woning dan niet warm met een veranda uit glas?" Ook daar hebben we bij Bruynseels-Vochten aan gedacht. Ten eerste zorgt de dubbele (of driedubbele) beglazing ervoor dat de warmte buiten blijft in de zomer, en de koude in de winter. Is het toch een beetje te warm? Dan kunnen we ook een airco inbouwen of zonnewering voorzien. Je ziet het systeem niet, waardoor de ruimte een heel pak groter lijkt. Je ziet het: we zien het groots bij Bruynseels-Vochten!

Maak je droom werkelijkheid

Vanuit je woning naar de sterren kijken... het klinkt bijna als een droom. Zorg ervoor dat deze droom werkelijkheid wordt: het ligt in jouw handen. Maar je staat er niet alleen voor! We helpen je graag van begin tot einde met de juiste keuzes te maken. Onze experts staan voor je klaar.

footer

Nood aan onze expertise?

Laat ons je helpen!

Maak een afspraak