Buitenkant verandadeuren

Integratie | Veranda | Victoriaans | Klassiek | Landelijk

Vraag onze experts om advies!

Char­mante veran­da met Vic­to­ri­aanse afwerking

Klein, maar fijn.” Da’s het mot­to van deze ontzettend char­mante veran­da waar jong én oud ongetwi­jfeld in wil weg­dromen. Het geheel dient als ver­leng­ing van de leefruimte, maar dan met de mogelijkheid om de deuren wagen­wi­jd open te zetten — en zo buiten’, bin­nen te halen. Heer­lijk van de frisse buiten­lucht geni­eten, zon­der wind­vla­gen of bru­tale insecten? Dit is de oplossing!

Char­mant met Vic­to­ri­aanse afwerking

Om het char­mante karak­ter van deze kleine par­el volledig door te trekken, werd er gekozen voor een dubbele Vic­to­ri­aanse bove­nafw­erk­ing en kruishouten in het glas. En als klap­per op de vuurpi­jl, kozen we ervoor om de deuren te voorzien van pan­e­len met moluren. Want geef toe, wan­neer u voor ambachtelijk’ en char­mant’ gaat… dan kun­nen die sier­li­jsten niet ont­breken, toch? Hele­maal waar.

Het hele jaar door genieten

Wil jij ook het hele jaar door geni­eten? Dat kan door de veran­da’s van Bruynseels-Vocht­en. Groot, klein, open of ges­loten: we advis­eren je zodat jij jouw droomveran­da vindt.

Uw eigen serre?

Goed, goed, goed idee! Aarzel daarom niet om con­tact met ons op te nemen — of om uw gratis offerte op te vra­gen. Dan bek­ijken we wat we voor u kun­nen beteke­nen. Tot snel?

Menu