2020 VRD GOVERS Kalmthout 01

Charmante veranda brengt twee extra functies in huis

De eigenaars van deze bekoorlijke woning in Kalmthout klopten aan bij Bruynseels-Vochten met de vraag of wij hen konden voorzien van een even bekoorlijke veranda. 

Natuurlijk”, knikten we enthousiast. We gingen langs, namen de look and feel van de woning in ons op en tekenden een ontwerp op maat uit. En vandaag laten we je met trots het resultaat zien!

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen

Een verlenging van de keuken zorgt voor meer eetruimte


Het komt vast niet als nieuws wanneer we je vertellen dat het altijd een goed idee is om je veranda als aanvulling op je huidige keuken te zien. Niet alleen geeft dit een meer open’ en luchtig gevoel in huis, het zorgt ook nog eens voor meer opties qua inrichting.

Iets waar deze eigenaars met graagte gebruik van maakten: door hun eettafel in de veranda te zetten, creëerden ze meer ruimte in huis én kunnen ze vanaf nu ontbijten, lunchen én dineren met zicht op de tuin.

Omringd door groen in je eigen cocon 


Iedereen heeft een plekje in huis nodig waar tot rust komen’ de norm is. In dit geval werd dat die gloednieuwe veranda. Een gezellig hoekje, overgoten met zonlicht en comfortabel meubilair: in geen tijd transformeerden de eigenaars deze nieuwe veranda tot een vertrouwd en gezellig toevluchtsoord. Omringd door groen in je eigen cocon: da’s de definitie van een goede veranda.

Ingewerkte verlichting binnen én buiten


Wanneer we een veranda op maat ontwerpen, denken we graag aan alles. Niet alleen stijl en comfort, bijvoorbeeld, maar ook functionaliteit zetten we met plezier op onze to-do-list. En niemand zit graag in een donkere veranda, toch? Daarom nemen we ook altijd de verlichting mee in ons ontwerp. In dit project vertaalde dat zich in erg subtiele binnen- en buitenspots met een warme gloed. Zo heb je ook s avonds voldoende licht, zonder letterlijk in de spotlight’ te moeten staan.

Meer ruimte nodig? Een veranda is de oplossing!

Lijkt wat extra ruimte in huis jou ook wel interessant? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag!

Gratis offerte

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Gratis offerte aanvragen
Menu