PVC ramen met houtlook | Bruynseels-Vochten
logo
Gratis offerte voor jouw PVC ramen met houtlook?

Gratis offerte voor jouw PVC ramen met houtlook?

We helpen je graag verder!

Vraag een gratis offerte

Unieke houtlook

Niets is wat het lijkt ... Toch niet als het over onze ramen met houtlook gaat. Onze PVC ramen zijn bijna niet van echte houten ramen te onderscheiden. Combineer de voordelen van PVC met de authenticiteit van hout. Samen met onze erkende partner VEKA kan je rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als kers op de taart krijg je 10 jaar garantie op onze producten.

Wat is het?

PVC ramen die eruitzien als traditionele houten ramen: hoe kan dat? Bruynseels – Vochten werkt steeds met de nieuwste technieken. Zo zijn de ramen in houtlook aan de buitenzijde voorzien zijn van een horizontale verbinding in de buitenkast en een verticale verbinding in de vleugel.

Wat zijn de voordelen?

  • Makkelijk in onderhoud
    Nooit meer schilderen of vernissen! PVC in houtstructuur combineert alle voordelen van kunststof met de uitstraling van hout.
  • Ruime keuze en kleurvastheid Kies uit een ruim assortiment van 55 verschillende kleuren. Zo vind je een stijl die echt bij je woning past. De folies zijn bovendien tientallen jaren kleurvast.
  • Onderhoudsvriendelijk
    PVC trekt weinig vuil aan en is makkelijk te onderhouden. Met een vochtige doek en een pH-neutraal schoonmaakmiddel is de klus meteen geklaard.
  • Hoge isolatiewaarde
    In standaarduitvoering tot 1.0 W/m². Daarnaast beïnvloeden ook de keuze van de profielen en de beglazing de thermische isolatie.
Quote achtergrond

Mijn man en ik houden van de warme uitstraling van hout. Maar tegelijk zochten we een onderhoudsvriendelijk materiaal. De PVC ramen met houtlook van Bruynseels-Vochten waren voor ons de perfecte oplossing!

Nadine

footer

Gratis offerte voor jouw PVC ramen met houtlook?

Onze medewerkers maken er werk van.

Maak een afspraak