Rolluiken voor privacy, isolatie en veiligheid | Bruynseels-Vochten
logo
Rolluiken op jouw maat

Rolluiken op jouw maat

Rolluiken voor privacy, isolatie en veiligheid

Rolluiken zorgen voor extra privacy, isolatie en veiligheid. Ze verbeteren je leefcomfort. Van materiaal tot bediening, bij Bruvo stel je zelf je rolluiken samen. Pvc of aluminium? Een mooi kleurtje? Jij beslist!

Traditionele rolluiken

Deze rolluik komt bovenaan de ramen en zit vervat achter het buitenmetselwerk van je woning. Aan de binnenkant van je woning wordt het geheel afgewerkt met een rolluikkast.

Opbouwrolluiken

Is er niet genoeg ruimte achter de binnenzijde van je buitenmuur voor een traditionele rolluik? Geen probleem. Bij onze opbouwrolluiken is het rolluik voorgemonteerd op het raam. Je raam en rolluik vormen dus een mooi geheel. De rolluikbak is zichtbaar, bovenaan je raam. Je verliest dus bovenaan een klen stuk van je raamhoogte. De bak steekt echter niet uit, en de kast is lucht- en winddicht, voor een optimale isolatie.

Voorzetrolluiken


Als je het hoogteverlies wil vermijden, kan je kiezen voor een voorzetrolluik. De rolluikbak wordt dan wel zichtbaar aan de buitenzijde van de gevel bevestigd. Aan de binnenzijde moet niets worden afgewerkt.

footer

Nieuwe rolluiken nodig?

Maak een afspraak in onze showroom of bij je thuis.

Maak een afspraak