Ramen renoveren? Dat doe je bij... | Bruynseels-Vochten
logo
Je ramen renoveren bij Bruynseels-Vochten? Daarom!

Je ramen renoveren bij Bruynseels-Vochten? Daarom!

Je ramen renoveren bij Bruynseels-Vochten? Daarom!

We geven het toe: de renovatie van die ramen… het is niet de meest sexy taak op je to-do-lijst. Maar toch is het een job die je niet over het hoofd mag kijken. Een professionele renovatie van je ramen brengt immers bijzonder veel voordelen met zich mee, die je zowel zal voelen op financieel als op esthetisch gebied. Waarom dat zo is - en waarom je hiervoor liefst aanklopt bij Bruynseels-Vochten? Wij lichten met veel plezier toe!

#1 Een lagere energiefactuur

Laten we maar beginnen bij het begin - en aftrappen met de reden die iedereen zal overtuigen: het is financieel voordelig. Nu al overtuigd? En terecht! Maar moest je toch een kritische ziel zijn, dan vertellen we je ook even waarom. Wanneer je huisje al meerdere jaren oud is, dan bestaat de kans dat je tussen verouderde ramen leeft. Deze zorgen ervoor dat de warmte sneller ontsnapt, waardoor je meer zal moeten stoken - en, logischerwijze, een hogere energiefactuur in de brievenbus zal krijgen. Met andere woorden: je ramen renoveren is eenmaal investeren in betere isolatie, om vervolgens jarenlang te kunnen genieten van een lage(re) energiefactuur.

#2 Een beter humeur

En dat heeft niet alleen te maken met het feit dat je maandelijks minder zal moeten betalen (al heeft het er wel mee te maken, natuurlijk!). Het is logisch: verouderde ramen zorgen ervoor dat er maar liefst 40% van de warmte in huis verdwijnt. Dit zorgt ervoor dat je woning dikwijls nét dat beetje te koud zal aanvoelen, hoe hoog je de verwarming ook zet. En geef toe: niemand wordt goedgezind van een leefkamer waar het dag in, dag uit lijkt te tochten, nietwaar? Geef ons maar een lekker en gezellig warm (t)huisje…

#3 Kiezen voor Bruynseels-Vochten? Da’s kiezen voor design

Wanneer we het hebben over interieur- en exterieurdesign, dan denk je vast niet meteen aan ‘ramen’ als hipste manier om je woning esthetisch aantrekkelijker te maken. Gelukkig is hier Bruynseels-Vochten om je ervan te overtuigen dat dit wel het geval is! Gerenoveerde ramen, aansluitend op de stijl van de woning, zorgen immers in een handomdraai voor een klassevolle en gesofisticeerde uitstraling van de volledige woning. Kies je ervoor om je ramen te renoveren? Zorg dan zeker dat je de juiste stijl kiest! Zo passen aluminium ramen eerder in een strakke en moderne woonst, terwijl onze PVC ramen met houtlook perfect geschikt zijn voor een authentieke en iets meer klassieke woning. Inspiratie nodig? Ontdek dan onze must-read trends!

Helder en persoonlijk advies op maat

Kies je ervoor om je ramen te renoveren met Bruynseels-Vochten? Dan kan je er zeker van zijn dat je terechtkomt in een team dat enkel oog heeft voor jou. Onze missie? Ervoor zorgen dat jij volledig geïnformeerd bent over alle verschillende oplossingen en mogelijkheden, specifiek toegepast op jouw situatie. We vragen naar al je eisen en wensen - en komen altijd met voorstellen die daar zo nauw mogelijk bij aansluiten, zonder in te boeten op kwaliteit en duurzaamheid. Benieuwd naar het Bruynseels-Vochten-team? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

footer

Jouw ramen renoveren? Neem contact op en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak