logo
Meer weten over raamprofielen?

Meer weten over raamprofielen?

Welke verschillende opties voor raamprofielen zijn er?

Ramen kiezen, da’s niet niks. Je zal heel wat verschillende keuzes moeten maken, waaronder het selecteren van dat perfecte raamprofiel voor jouw (t)huisje. Maar, ja. Hoe kan je nu op gefundeerde wijze een profiel kiezen, wanneer je niet alle opties kent? Klopt. Kan je niet. Daarom vertellen wij je vandaag graag een beetje meer over al die verschillende raamprofielen en alle andere opties waarvoor je terecht kan bij Bruynseels-Vochten. Klaar om een echte profiel-expert te worden? Hier gaan we!

Het gouden duo: PVC & aluminium

Zo is het maar net. Natuurlijk is dit slechts een deel van de opties binnen de bestaande ruime waaier aan materialen voor raamprofielen. Denk maar aan polyurethaan, staal, hout, kurk, … Maar, wanneer je het aan ons vraagt, springen PVC en aluminium er toch met kop en schouders bovenuit. Enneuh… kan je dat hout écht niet uit je hoofd zetten? Dan kies je toch gewoon voor PVC met houtlook. Geloof ons: het verschil tussen écht hout en onze houtlook is nagenoeg niet te detecteren.

Maar, dus, ja. Het gouden duo, aldus elke expert bij Bruynseels-Vochten. Waarom dat zo is, vraag je? Wel, wij vinden dat de specifieke eigenschappen van beide profielmaterialen bijzonder interessant zijn om in huis te halen.

Zo is PVC bijzonder sterk en robuust, waardoor dit type profiel weinig onderhoud zal vragen. Tel er daarnaast ook nog eens de hoge isolatiewaarde bij op - en je hebt een kwalitatieve, milieuvriendelijke en duurzame oplossing in huis gehaald. En, ohja. PVC is uitermate betaalbaar. Ook altijd handig om weten!

En aluminium? Dat brengt eigenlijk dezelfde eigenschappen met zich mee. Deze profielen zijn minstens even duurzaam en hebben ook een hoge isolatiewaarde. Aluminium profielen zijn, dankzij het lichte materiaal, bovendien helemaal perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een strakke en moderne uitstraling.

Maar dat is niet alles natuurlijk. Want waar het vandaag écht om draait…?

Er bestaat een profieloptie voor elke stijl

En het is net dit wat onze profielen zo interessant maakt. We bieden verschillende stijlopties aan, zodat je bij ons terecht kan voor profielen voor elk type woning. Fan van die klassieke en authentieke pastorijstijl - of settel jij voor niets minder dan een ultrastrakke designwoning? Jij vraagt - wij leveren (profielen). Dat garanderen we. Welke opties profielen er dan zoal zijn? Wij sommen er enkele op:

  • Kies voor profielen in functionele stijl: deze profielen zijn sober en ongecompliceerd. Hun eenvoud siert hen - en zorgt meteen voor een tijdloos design dat zich moeiteloos zal doortrekken doorheen de volledige woning.
  • Wie liever wat meer detail ziet in zijn/haar profielen, kiest beter voor de Renaissancestijl. Door het charmante reliëf in de profielen krijg je in een handomdraai een esthetische meerwaarde die naadloos past binnen een traditionele of zelfs rustieke stijl.
  • Voor diegenen die op zoek zijn naar een algemene strakke en moderne look, raden we onze verborgen vleugel aan. Bij dit profiel wordt de opengaande vleugel volledig weggewerkt. Het gevolg? Een strakke uitstraling die elke design-liefhebbend hartje zal bekoren.

Meer weten over de verschillende opties profielen voor PVC of aluminium ramen? Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte op - of kom gewoon eens langs, natuurlijk!

Een specifieke kleur in gedachten? Hebben we.

Zowel PVC- als aluminium profielen zijn tenslotte aanpasbaar naar een resultaat dat voor de volledige 100% beantwoordt aan jouw verwachtingen. En ja, hier hoort ook kleur bij! We hadden het eerder al over die authentieke houtlook, maar daar stopt het natuurlijk niet. Bij Bruynseels-Vochten kan je namelijk vertrouwen op een ruim kleurenaanbod. Een héél ruim aanbod. Denk je dat we overdrijven? Fout. Wij bieden immers alle RAL-kleuren aan. Hoeveel dat er zijn? Da’s ontelbaar. Maar geloof ons, we hebben ze allemaal. Beloofd! (en als we ze niet hebben, dan regelen we dat wel)

Zie je door de profielen het bos niet meer? Wij helpen je.

Weet je niet goed waar te beginnen - of heb je moeite met knopen doorhakken (of die nu van PVC of aluminium zijn)? Geen probleem. Kom gerust eens langs in onze toonzaal en vertel ons al je sores. Stel ons voor aan jouw persoonlijke stijl, je gezin en je huisje zelf. En dan gaan we samen op zoek naar dé perfecte oplossing tot personalisering van je woning. Met andere woorden… wanneer je ons inschakelt als partner, wandel jij gegarandeerd met de perfecte profielen weer buiten.

(Niet letterlijk, natuurlijk. Wij leveren de profielen netjes af bij jou. Jij moet niets zelf dragen. Dat beloven we.)

Klaar om je te verdiepen in al die profielopties? Contacteer ons dan voor een eerste gesprek. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

footer

Meer informatie over raamprofielen?

Maak een afspraak!