Duurzame ramen en deuren? Eén adres... | Bruynseels-Vochten
logo
Duurzaam wonen? Da’s iets voor Bruynseels-Vochten!

Duurzaam wonen? Da’s iets voor Bruynseels-Vochten!

Duurzaam wonen? Da’s iets voor Bruynseels-Vochten!

Druk aan het bouwen of renoveren? Dan is het uitermate belangrijk om goed na te denken over degelijke isolatie van je woning. Dit begint natuurlijk bij correcte isolatie van muur en dak, maar daar eindigt het niet. Want ook die ramen en deuren moeten natuurlijk voldoen aan de hoogste eisen op gebied van isolatie. Dit betekent immers een duurzamere (en, meer waardevolle) woning op het einde van de rit - met extra wooncomfort als welkome bonus. Wij geven je graag enkele voordelen mee wanneer je kiest voor duurzame ramen en deuren. Hier gaan we!

Een lagere energiefactuur met hoogrendementsglas

Misschien weet je het al… maar wij zijn stapelgek op dat hoogrendementsglas! En terecht: deze beglazing brengt de tocht naar duurzame ramen en deuren immers in een stroomversnelling door zijn (standaard) isolatiewaarde van 1.1 W/m²K. Niet alleen goed voor het milieu, maar eveneens reden om alvast te tekenen voor een lagere energiefactuur: hoe beter de isolatie, hoe lager de stookkosten… en hoe lager de energiefactuur. Bovendien kom je met hoogrendementsglas ook in aanmerking voor een aantal premies. Win-win, dus, met dat duurzaam hoogrendementsglas!

PVC ramen en deuren voor maximale duurzaamheid

Wanneer we het hebben over duurzame ramen en deuren, dan springt PVC er met kop en schouders bovenuit. Hoewel heel ons assortiment gestoeld is op een basis van duurzaamheid, scoort PVC toch altijd net dat beetje meer - zeker wanneer we kijken naar prijs-kwaliteitverhouding. Wil je dus actief werken aan een positieve energieprestatie van je (t)huisje, zonder in te boeten aan look & feel? Dan zijn PVC ramen en deuren helemaal jouw ding!

Thermische isolatie voor minder CO2 en meer comfort

Eigenlijk is het niet meer dan logisch om op zoek te gaan naar duurzame ramen en deuren: het is niet dat iemand géén baat heeft bij goede thermische isolatie, nietwaar? Wij durven ervoor wedden dat er niemand bestaat die graag in een tochtige leefkamer vertoeft - en bovendien graag honderden euro’s extra betaalt op die energiefactuur. Toch? Exact. Kies daarom voor het comfort van een warm huis dat bovendien minder CO2 produceert. Win-win!

Duurzaam advies van een warm team?

Dat vind je bij Bruynseels-Vochten! Wij houden rekening met al jouw wensen, noden en opmerkingen - en zorgen keer op keer voor een duurzame oplossing die elke inwoner zal bekoren. Aarzel dus niet om ons te contacteren… want wij staan alvast te trappelen om eraan te beginnen!

footer

Duurzame ramen en deuren? Eén adres...

Maak een afspraak