Ramen en deuren Antwerpen | Bruynseels-Vochten
logo
Waarom kiezen voor Bruynseels-Vochten?

Waarom kiezen voor Bruynseels-Vochten?

Ramen en deuren Antwerpen

Bruynseels-Vochten is gespecialiseerd in de productie en plaatsing van ramen, deuren en veranda’s in Antwerpen. Al 30 jaar lang voorzien we woningen en gebouwen in heel de provincie Antwerpen van ramen en deuren met ons kwaliteitslabel. Wat ons zo uniek maakt? Het vakmanschap van onze plaatsers, stiptheid en open communicatie en een eerlijke service na verkoop!

Kies voor een partner die naar je luistert

Wij luisteren naar jouw ideeën en dromen, en denken tegelijk met je mee. Dankzij onze ervaring kunnen we je op de juiste manier adviseren. Zo komen we samen tot een plan dat aan jouw verwachtingen voldoet op vlak van stijl en budget. Dé partner voor jouw ramen en deuren in Antwerpen? Dat is Bruynseels-Vochten!

Kies voor kwaliteit

Bruynseels-Vochten levert kwalitatieve producten af. Wij verwachten dan ook hetzelfde van onze leveranciers. Daarom werken we alleen met erkende en innovatieve merken zoals Veka voor profielen in pvc, Reynaers voor profielen in aluminium, Sprimoglass en Renson.

Alles in eigen beheer

Van advies en opmeting tot samenstelling en plaatsen: we doen alles in eigen beheer. Onze vakmannen zijn uitgerust met modern gereedschap en kunnen beroep doen op de nieuwste technologie. Reken op een uitstekende service en zorgvuldige plaatsing met respect voor je woning.

10 jaar garantie, een leven lang plezier

Kiezen voor Bruynseels-Vochten, is een kiezen voor kwaliteit. Daarom krijg je bij ons altijd 10 jaar garantie op de geleverde veranda, ramen en deuren en de uitgevoerde werken.

footer

Kom onze ramen en deuren van dichtbij bekijken!

Woon je in Antwerpen of omstreken? Krijg gratis helder advies over oplossingen en mogelijkheden voor jouw woning. Bij jou thuis, of in de showroom.

Maak een afspraak