PVC ramen en deuren | Bruynseels-Vochten
logo
PVC ramen en deuren? Kies voor praktische en veelzijdige consistentie.

PVC ramen en deuren? Kies voor praktische en veelzijdige consistentie.

PVC ramen en deuren: Praktisch, Veelzijdig, Consistent.

Oké. Eigenlijk staat PVC voor Polyvinylchloride, oftewel een harde kunststof die bijzonder populair is in de wereld van ramen en deuren. En zeer terecht ook, als je het aan ons vraagt. Waarom dat zo is, vraag je je misschien af? Da’s eenvoudig: PVC ramen en deuren zijn Praktisch, Veelzijdig en Consistent. Wij lichten toe!

#1 De P staat voor Praktisch

PVC is één van de meest praktische materialen om in huis te halen wanneer je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijk, betaalbaar én kwalitatief alternatief. Klinkt te goed om waar te zijn? Sorry, lieve sceptici… het is de waarheid. PVC staat er tenslotte om bekend weinig vuil aan te trekken, waardoor je onderhoud bijna nihil is. Met een licht vochtig doekje en wat schoonmaakmiddel ben je eigenlijk al gesteld. Handig!

Daarnaast is PVC natuurlijk niet alleen zo populair omdat het eenvoudig schoon te maken is… maar ligt die reden voornamelijk bij de fantastische prijs-kwaliteit-verhouding. We praten hier tenslotte over een goedkope en goed verkrijgbare grondstof, wat de algemene prijs mooi doet dalen. Goedkoop = duurkoop? Niet bij PVC! Het kunststof op zich is al een behoorlijk stevig materiaal, maar in vele gevallen worden de profielen ook nog eens met staal versterkt. Op deze manier kan jij altijd zeker zijn van een verhoogde duurzaamheid én betere inbraakbeveiliging. Win-win!

#2 De V staat voor Veelzijdig

Wanneer je kiest voor PVC ramen en deuren, dan kies je voor veelzijdigheid in huis. Je hebt immers de keuze uit maar liefst 55 verschillende kleuren, zodat je altijd kan kiezen voor een raam en/of deur die volledig past bij de stijl die jij in gedachten hebt. Handig om weten: de folies blijven tientallen jaren kleurvast. Dat beloven we.

Toch een grotere fan van houten ramen en/of deuren? Wel… we hebben ook het knappe PVC in houtstructuur beschikbaar. Deze kanjer combineert alle voordelen (denk aan onderhoud, prijs, …) van PVC - met de authentieke en charmante uitstraling van hout. Maar dan zonder te moeten schilderen of vernissen. Han-dig!

#3 De C staat voor Consistent

Wanneer we het hebben over de C van consistentie, dan praten we voornamelijk over de hoge isolatiewaarde waar jij zeker van kan zijn. PVC ramen en deuren voldoen altijd aan de hoogste isolatienormen, waardoor jij op het einde van de rit alleen maar zal besparen. De isolatiewaarde van die raamprofielen, die is immers belangrijk voor een positieve algemene energieprestatie. Dus, wanneer je toch maar naar een energiezuinig huis (en een interessante energiefactuur) wil streven… dan is PVC de beste optie. Beloofd.

Overtuigd van al het moois dat PVC te bieden heeft?

Fan-tas-tisch. Wij kunnen dit fantastische materiaal enkel maar aanraden. Tenminste, als je van betaalbaarheid, kwaliteit en een groot assortiment houdt. Kies jij voor een Praktische, Veelzijdige en Consistente oplossing? Laat het ons weten - en wij gaan samen met jou op zoek naar dé perfecte PVC ramen en deuren voor jouw (t)huisje. Tot snel!

footer

De mooiste PVC ramen en deuren van het moment? Die vind je bij Bruynseels-Vochten!

Maak een afspraak!