Schuiframen

PVC ramen van Bruynseels-Vochten: wat moet jij weten?

Wan­neer je nieuwe ramen wil, heb je nood aan advies betr­e­f­fende sti­jl, esthetiek, com­fort, func­tion­aliteit, energiezuinigheid, iso­latie en… materiaalkeuze. Daarom nemen we de tijd voor jou. Zow­el bij jou thuis, via onze website als in’t echt’ in onze toon­za­al. Vandaag vertellen je alvast wat meer over PVC ramen. Want zow­el PVC als alu­mini­um hebben hun voorde­len, maar wat is nu hét mate­ri­aal voor jouw project? Wij zetten de voor- en nade­len van PVC ramen op een rijt­je en helpen je zo kiezen. En wil je erna nog meer weten? Eén adres: wij staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden. 

Gratis offerte voor jouw ramen?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag je gratis offerte

PVC ramen (en deuren): een korte introductie

Wan­neer je kiest voor PVC ramen, kies je voor betaal­bare kwaliteit. Samen met VEKA, waar­van we erk­end part­ner zijn, lev­eren wij per­fect geplaat­ste ramen met tot tien jaar garantie.

Kies je voor PVC als materiaal voor je ramen en/​of deuren? Dan kies je voor heel wat voordelen. Niet alleen is PVC duurzaam én betaalbaar, het komt ook nog eens met verschillende mogelijkheden wat afwerking betreft. Jouw PVC ramen zijn daarnaast ook een droom om te onderhouden én ze zorgen voor een lagere energierekening.


PVC of aluminium ramen?

Natuurlijk bieden wij niet enkel PVC ramen aan – ook in aluminium zijn we bedreven en leveren we ramen en deuren op maat af. Hoe te kiezen tussen de twee, vraag je? Wel, er zijn een aantal fundamentele verschillen tussen beide materialen. 

Om mee te beginnen, zal je voor aluminium wat meer betalen dan PVC. Dat verschil heeft niet per se iets met kwaliteit te maken – wél met de prijs van de grondstoffen waaruit beide zijn opgebouwd. Die van PVC zijn zeer gunstig, waardoor ze budgetvriendelijk zijn in aankoop. Gelukkig heeft dit geen invloed op duurzaamheid: beide materialen hebben een lange levensduur – en aluminium is zelfs voor de volle 100% recycleerbaar! 

Daarnaast staat aluminium bekend om zijn kracht: dit oersterke materiaal brengt talloze mogelijkheden met zich mee – iets wat je niet kan zeggen van PVC. Daarom raden wij aluminium altijd aan wanneer je op zoek bent naar grote raampartijen.


PVC ramen in zwart, wit of een andere kleur? Kan allemaal!

We hebben het al over draagkracht en prijs gehad, maar nog niet over de talrijke afwerkingsmogelijkheden die je kan verwachten wanneer je kiest voor PVC ramen. Bereid je dus maar voor om te kiezen tussen onze 55 beschikbare RAL-kleuren… ga jij voor PVC ramen in klassiek zwart, neutraal wit of eerder een hippe karakterkleur? Het kan allemaal. Deze folies zijn tientallen jaren kleurvast, zodat jij er jarenlang van kan genieten. Zo krijg jij via PVC altijd dé stijl die bij jou en je woning past.


Meer info of een gratis offerte? Contacteer ons! 

Overtuigd van dat PVC, toch nog wat informatie nodig of gewoon klaar voor je offerte? Het kan allemaal! Maak gerust een afspraak online of vraag je vrijblijvende offerte op via ons contactformulier. Wij bekijken jouw aanvraag en koppelen zo snel mogelijk terug. Tot gauw!


Menu