facebook pixel

In 6 stappen naar perfect geplaatste veranda’s, ramen en deuren van topkwaliteit.

Na meer dan 30 jaar ervaring en tienduizenden realisaties doorlopen we 6 stappen om de correcte constructie en plaatsing van uw veranda, ramen en deuren te garanderen. U krijgt daar 10 jaar garantie op. 

1

We nemen de tijd voor u

+

De fase die voorafgaat aan uw akkoord om samen te werken is van cruciaal belang. Uw wensen zijn het vertrekpunt om de mogelijkheden en oplossingen te onderzoeken. U krijgt daarbij helder advies over stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie voor uw ramen en deuren of veranda. Dit leidt tot een duidelijke en gedetailleerde offerte.

2

Ontwerp van uw veranda, ramen en deuren

+

Op basis van uw wensen en de gemaakte afspraken tekenen we een ontwerp voor uw veranda of ramen en deuren. Daarbij houden we ook rekening met de aanwijzingen van uw architect en/of aannemers.

3

Uw expliciet akkoord voor samenwerking

+

U hebt nu ons advies en de ontwerpen voor uw ramen en deuren of veranda. We vragen uw expliciet akkoord om samen te werken.

4

Uw project opstarten

+

Als een bouwvergunning vereist is, verzorgen we uw aanvraag. Wel moet u deze zelf indienen bij uw gemeente, omdat de ervaring ons leert dat dit de snelste weg naar een vergunning is. Na het indienen volgen we de procedure verder op.

Er vindt nog een laatste opmeting en technische studie plaats en we maken afspraken met andere aannemers die bij u aan het werk zijn (of gaan) over onze timing en aanpak. De assemblage van de profielen start in onze werkruimte aan de Brasschaatsteenweg in Kalmthout. Kom gerust eens kijken.

Als de profielen gereed zijn, plaatsen onze vakmannen uw ramen en deuren, of uw veranda volgens de regels van de kunst. Ze werken met de modernste technologie en zijn uitgerust met het juiste gereedschap om hun werk te doen zoals het hoort.

5

Uw premies worden niet vergeten

+

Profiteer van uw recht op premies en subsidies voor de renovatie en verbetering van uw woning. Wij laten u weten wat er op het moment van uw verbouwing van kracht is. Nadat u daarna de nodige documenten aan ons bezorgt, doen wij de rest!

Hebt u vragen over premies voor uw profielen en glas? Neem dan contact op. We helpen u graag verder of wijzen u de weg naar de instanties die u de nodige informatie kunnen geven.

6

U krijgt 10 jaar garantie en service na verkoop

+

Ongeacht of u voor PVC of aluminium profielen kiest, dragen al onze ramen en deuren dezelfde kwaliteitsstempel. Omdat wij overtuigd zijn van onze meerwaarde geven we u graag tot 10 jaar garantie.  

 

Wilt u nog meer redenen?

  • Tevreden klanten.
  • Bruynseels-Vochten is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. De oprichters Guido Bruynseels en Marcel Vochten werken nog altijd mee in het bedrijf. Meer over Bruynseels-Vochten.
  • Door Reynaers erkend partner voor correcte constructie en plaatsing van aluminium profielen voor ramen, deuren en veranda’s.
  • Steeds op de hoogte van trends en belangrijke vernieuwingen. Altijd met oog voor kwaliteit.

Bekijk realisaties veranda's, ramen en deuren