facebook pixel

Bruvo heeft meer dan 30 jaar ervaring in ramen, deuren en veranda’s. Geplaatst door vakmannen. Gemaakt met PVC of aluminium profielen van topmerken.

In 1983 zijn we gestart in de garage van onze ouders. Ondertussen zitten we al even aan de Brasschaatsteenweg 292 in Kalmthout met een oppervlakte van 12.500m2. Door de toenemende concurrentie uit de lageloonlanden zijn we in 2009 ook een productie-eenheid in Slovakije gestart.

Ronny Bruynseels woont er samen met zijn gezin bij de fabriek en staat dagelijks in voor aansturing, controle en beheer van de productie. Op die manier garanderen we ramen en deuren van dezelfde kwaliteit zoals we die in Kalmthout maken.

Alle fabriekshallen en productielijnen zijn uitgerust met de modernste technologie en productietechnieken. Wekelijks produceren we zo’n 800 ramen en deuren.

Bruvo onderscheidt zich door

  • vakmanschap
  • stiptheid in plaatsing
  • correctheid in zakendoen
  • een eerlijke service na verkoop

Bruvo maakt ramen en deuren in PVC en aluminium voor de particuliere markt, maar ook voor openbare gebouwen, utiliteits- en industriebouw. In heel de provincie Antwerpen voorzien we rusthuizen, ziekenhuizen, gevangenissen, bibliotheken, scholen, wooncomplexen en appartementen van ramen en deuren met de stempel Bruynseels-Vochten.

We zijn ervan overtuigd dat we samen met onze kinderen en de bijna 200 medewerkers Bruynseels-Vochten verder blijven uitbouwen, moderniseren en klaar maken voor de toekomst. Alle realisaties van de afgelopen jaren ondersteunen dat.

Als u tevreden bent, vertel het verder. Hebt u opmerkingen vertel ze ons. Alleen zo kunnen we kwaliteit garanderen, en onze producten en dienstverlening blijvend verbeteren.

Guido Bruynseels en Marcel Vochten

<span><span>Bruvo heeft meer dan 30 jaar ervaring in ramen, deuren en veranda’s. Geplaatst door vakmannen. Gemaakt met PVC of aluminium profielen van topmerken. </span></span> <span><span>Bruvo heeft meer dan 30 jaar ervaring in ramen, deuren en veranda’s. Geplaatst door vakmannen. Gemaakt met PVC of aluminium profielen van topmerken. </span></span> <span><span>Bruvo heeft meer dan 30 jaar ervaring in ramen, deuren en veranda’s. Geplaatst door vakmannen. Gemaakt met PVC of aluminium profielen van topmerken. </span></span>

Over Bruvo en deuren van dichtbij bekijken..

U krijgt gratis helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie voor uw aluminium kozijnen en deuren. Het is onderdeel van de 6 stappen naar kwaliteitsgarantie voor correcte constructie en plaatsing van uw kozijnen en deuren.

  • In de showroom: Brasschaatsteenweg 292 in Kalmthout.
  • Afspraak bij u thuis: U betaalt niets en zit nergens aan vast.

Neem contact op