Nieuwe ramen en deuren: waar moet je op letten? | Bruynseels-Vochten
logo
Investeer in nieuwe ramen en deuren

Investeer in nieuwe ramen en deuren

Nieuwe ramen en deuren: waar moet je op letten?

Nieuwe ramen en deuren aankopen bij Bruynseels-Vochten is een duurzame, en daarom ook een slimme investering.

Je investeert zo onder meer in:

  • meer comfort
  • beter isolatie = minder energiekosten
  • onderhoudsvriendelijk materiaal
  • frisse look in PVC of aluminium
  • je krijgt een deel terug via premies

Bij Bruynseels-Vochten kies je voor nieuwe ramen en deuren met profielen van topmerken: het Duitse Veka werkt met PVC en het Belgische Reynaers werkt met aluminium.

Aandachtspunten

Om een goed idee te krijgen welke soorten ramen en deuren er beschikbaar zijn hebben we de volgende aandachtspunten opgesomd:

1. Materiaal keuze

Bij het plaatsen van ramen heb je de keuze uit verschillende materialen (pvc of aluminium) met ieder hun eigen voordelen.

2. Type

Voor jouw nieuwe ramen en deuren is de prijs sterk afhankelijk aan de juiste samenstelling dat je wilt van materiaal en deur en raamtypes.

3. Type glas

Bij het samenstellen van jouw ramen heb je de keuze uit verschillende glastypes. Voor enkel glas liggen de prijzen lager dan voor dubbele beglazing. Toch zult u geen spijt krijgen van de keuze voor dubbele beglazing. Dubbel glas zorgt namelijk voor optimale isolatie waardoor u aanzienlijk bespaart op jouw energierekening. Deze besparing loopt op tot wel 20%.

3. Extra's

Om jouw nieuwe ramen en deuren de final touch te geven breidt je je woning uit met eventuele extra mogelijkheden die uw wooncomfort verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vliegenraam, onderhoudskosten

footer

Nieuwe ramen en deuren? Laat je inspireren in onze showroom.

We maken graag tijd om je naar je wensen en ideeën te luisteren. Op basis hiervan berekenen we de kostprijs om jouw ramen te vervangen.

Maak een afspraak