Moderne_open_veranda_glas

Binnen een buitengevoel creëren? Kies voor een leefveranda!

Vind je het fijn om binnen een buitengevoel te creëren? Dan is een leefveranda vast iets voor jou. Een leefveranda, ook wel een​‘woonveranda’ genoemd, maakt letterlijk je leefruimte groter. In de zomer geniet je optimaal van het zonnetje, zeker als je kiest voor schuifdeuren om een ideale verbinding te maken met de tuin. Dankzij ons hoogrendementsglas ben je zeker van de beste isolatie zodat je altijd een aangename temperatuur ervaart.

Ook in de winter geniet je ten volle van je leefveranda. Zelfs bij de grootste vrieskou buiten is het er binnen heerlijk warm met een enorme hoeveelheid natuurlijk licht. Kortom, maximaal comfort, luxe en plezier dankzij je extra leefruimte.

Hulp nodig bij je veranda?

Een veranda bouwen doe je niet zomaar. Heb je hulp en advies nodig? Laat je inspireren in onze toonzaal of maak een vrijblijvende afspraak met onze experts bij jou thuis. We kunnen je hele project begeleiden, zodat jij nog sneller kan genieten van je nieuwe veranda!

Vraag een gratis offerte

De meerwaarde van een leefveranda

Het woord zegt het zelf al: een woonveranda is ruimte waarin je kookt, ontspant, eet en gewoonweg leeft. In tegenstelling tot de afzonderlijke ruimte van een gewone’ veranda, is een leefveranda een volwaardig onderdeel van je woning. Dankzij de isolatie- en verwarmingsmogelijkheden is het er een heel jaar door aangenaam vertoeven. Bovendien is een veranda een mooie opwaardering van je pand, wat geweldig nieuws is als je later je huis wil verkopen. 

Benieuwd naar de veranda’s van mensen die jou al voorgingen? Bezoek dan zeker onze realisaties. Hopelijk inspireren ze je en neem gerust een voorbeeld mee wanneer je langskomt in één van onze showrooms in Kalmthout of Ekeren. 

Een woonveranda naar eigen smaak

Heb jij je keuze gemaakt – en wil je resoluut gaan voor je eigen leefveranda? Je krijgt er geen spijt van. Vooraleer we aan de slag gaan, moet je nog heel wat keuzes maken. Allereerst kies je de plaats en grootte: hoeveel extra ruimte wil je creëren? Daarna bespreek je het materiaal in functie van smaak en budget: wens je PVC of aluminium? Vervolgens is het type beglazing aan de beurt: voor welke isolatiewaarden ga je? Ten slotte bepaal je de vorm van je dak: plat dak, zadeldak of piramidedak? 

Zoals je merkt zijn er nog heel wat mogelijkheden om je leefveranda naar eigen smaak en budget in te richten. Bruynseels-Vochten helpt je doorheen heel het beslissingsproces, je staat er niet alleen voor.

Je vindt Bruynseels-Vochten in Kalmthout en Ekeren

Ben je benieuwd hoe zo’n woonveranda in jouw woning past? Dan zit je goed bij Bruynseels-Vochten! We zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van onder andere ramen, deuren, terrasoverkappingen en veranda’s op maat.

We staan nu al te springen om jouw dromen en wensen voor je leefveranda waar te maken. We heten je dan ook van harte welkom in onze toonzaal in Kalmthout of Ekeren en dan tekenen wij met veel plezier een offerte op maat uit.

Menu