Verschillende type voordeuren | Bruynseels-Vochten
logo
Ramen en deuren geven een uitstraling aan je woning.

Ramen en deuren geven een uitstraling aan je woning.

Voordeuren in alle maten en kleuren

Ramen en deuren geven een bepaalde uitstraling aan je woning. Net zoals het kiezen van ramen, is het kiezen van een mooie en kwalitatieve buitendeur een weloverwogen beslissing die de ‘finishing touch’ aan je woning geeft.

Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur, schuifdeur, binnendeuren of tuindeuren alle soorten deuren hebben de functie om je woning te beschermen en het nodige comfort te bieden. Bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, maar ook tegen inbraak. Hoe ver je die bescherming doordrijft, is jouw persoonlijke keuze, en hangt vaak ook af van de regio of het gebied waarin je woont.

Type voordeuren

Standaard voordeuren

Buitendeuren zijn (meestal) in dezelfde stijl en kleur als de raamprofielen. Die stijl wordt ook doorgetrokken in de omlijsting van de deur. Deuren zijn vandaag enorm stevig en zijn voorzien van thermische isolatie. Je kan hier best kiezen voor aluminium, pvc of stalen deuren.

Pvc Voordeuren

+ Goedkoop
+ Duurzaam
+ Grote variatie in kleuren
+ Goede isolatie

- Moeilijk overschilderbaar
- Last van temperatuurschommelingen
- Veiligheid

Aluminium Voordeuren

+ Weinig onderhoud
+ Grote kleurenvariatie
+ Moderne look
+ Lange levensduur
+ Milieuvriendelijk
+ Bestand tegen brand
+ Mooie combinatie met glas

- Duur
- Isolatie is minder dan pvc
- Gevoelig voor krassen
- Soms onderhevig aan corrosie

Veiligheidsdeuren

Ze zien eruit als normale deuren, maar zijn een pak veiliger. Door de meerpuntssluiting en sterke scharnieren bieden ze een grotere veiligheid voor je woning. Tip: zorg ervoor dat de veiligheidscilinder van je deur een eigendomscertificaat heeft, dan kan de huissleutel niet zomaar nagemaakt worden.

Stalen voordeur

Wil je nog een stapje verder gaan op vlak van veiligheid? Dan is het goed om te weten dat je ook voor een stalen deur, kogelwerende of gepantserde deur kunt kiezen. Kogelwerende deuren spreken voor zich: ze beschermen een gebouw of woning tegen de impact van kogels. Bij gepantserde deuren zit het deurkader verankerd in de muur, zodat de deur bescherming biedt tegen een grote kracht.

footer

Meer informatie over onze verschillende type deuren?

We maken graag tijd om je plannen te bekijken en een vrijblijvende offerte op te maken voor jouw soorten deuren.

Maak een afspraak