logo
Verschillende profielen voor jouw deuren

Verschillende profielen voor jouw deuren

Verschillende profielen voor jouw deuren

Een mooie en kwalitatieve buitendeur geeft karakter aan jouw woning. Samen met raamprofielen zijn deurprofielen dan ook bepalend voor de uitstraling van je huis. Al onze deuren zijn enorm stevig en thermisch geïsoleerd. Daarnaast heb je keuze uit aluminium, PVC of houtlook. We helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Deurprofielen kiezen

Deurprofielen hebben doorgaans dezelfde stijl en kleur als raamprofielen. Bij het kiezen van een deur is het ook extra belangrijk dat jouw deur bescherming biedt tegen verschillende weersomstandigheden en inbraak. Of je nu een voordeur, achterdeur, schuifdeur, binnendeur of tuindeur nodig hebt: ons volledige aanbod aan deurprofielen is van de beste kwaliteit. Je hebt keuze uit aluminium, PVC of een stalen deur. We zetten de kenmerken op een rij:

PVC deurprofielen

Wanneer je kiest voor PVC, kan je er zeker van zijn dat jouw deur goed geïsoleerd is. Anderzijds is er een grote variatie aan kleuren, het materiaal is duurzaam en goed van prijs. Let wel op: PVC is niet overschilderbaar. Daarnaast heeft PVC ook meer last van temperatuurschommelingen. Toch kan je concluderen dat PVC een heel degelijk materiaal is voor jouw deurprofielen.

Aluminium deurprofielen

Aluminium deurprofielen zijn makkelijk in onderhoud, gaan lang mee en zijn milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren. Wil je een moderne look voor jouw woning? Dan is dit materiaal ideaal. Aluminium iets duurder dan PVC en gevoeliger voor krassen. Al zal je dankzij het stevige materiaal niet snel krassen maken.

Stalen deur

Als je écht op safe wilt spelen, kies dan voor een stalen, kogelwerende of gepantserde deur. Deze profielen zien eruit als een normale deur, maar zijn nog veiliger.


Wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.

footer

Meer informatie over onze verschillende type profielen?

We maken graag tijd om je plannen te bekijken en een vrijblijvende offerte op te maken voor jouw soorten deuren.

Maak een afspraak