Deuren met houtlook | Bruynseels-Vochten
logo
Gratis offerte voor jouw PVC deuren met houtlook?

Gratis offerte voor jouw PVC deuren met houtlook?

We helpen je graag!

Vraag een gratis offerte!

Unieke houtlook

Hout of PVC? Zelfs onze eigen medewerkers zien haast het verschil niet meer. Kies voor PVC deuren met een houtlook als je houdt van een authentieke, huiselijke en warme stijl. De voordelen van PVC neem je er simpelweg bij: win-win!

Wat is het?

Je deur is belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Het is het eerste en het laatste dat je gasten zien wanneer ze een bezoekje brengen. Geef ze daarom een warm gevoel vanaf het eerste moment. Met onze deuren met houtlook geef je jouw PVC deuren een authentieke uitstraling. Bruynseels – Vochten werkt steeds met de nieuwste technieken. Aan de buitenzijde van de deuren is een horizontale verbinding voorzien in de buitenkast en een verticale verbinding in de vleugel. Gedaan met schuren en schilderen dus.

Wat zijn de voordelen?

 • Houtlook
  Nooit meer schilderen of vernissen! PVC in houtstructuur combineert alle voordelen van kunststof met de uitstraling van hout.
 • Ruime keuze en kleurvastheid
  Kies uit een ruim assortiment van 55 verschillende kleuren. Zo vind je een stijl die echt bij je woning past. De folies zijn bovendien tientallen jaren kleurvast.
 • Onderhoudsvriendelijk
  PVC trekt weinig vuil aan en is makkelijk te onderhouden. Met een vochtige doek en een pH-neutraal schoonmaakmiddel is de klus meteen geklaard.
 • Hoge isolatiewaarde
  In standaarduitvoering tot 1.0 W/m². Daarnaast beïnvloeden ook de keuze van de profielen en de beglazing de thermische isolatie.
footer

Gratis offerte voor jouw PVC deuren met houtlook?

Onze medewerkers maken er werk van.

Maak een afspraak!