Deuren renoveren met Bruynseels-Vochten | Bruynseels-Vochten
logo
5 redenen waarom je voor deuren renoveren bij Bruvo moet zijn

5 redenen waarom je voor deuren renoveren bij Bruvo moet zijn

Deuren renoveren met Bruynseels-Vochten

Je besloot om deuren te renoveren en bent nu op zoek naar een leverancier? We geven je graag 5 redenen waarom je bij Bruynseels-Vochten aan het goede adres bent.

1. Ruime ervaring

Bruynseels-Vochten heeft meer dan 30 jaar ervaring en plaatste in die periode honderden deuren in allerlei vormen en maten. Bovendien verbeteren we voortdurend ons aanbod en service. Je mag dus gerust van een doorgedreven expertise spreken.

2. Helder advies

Onze adviseurs leiden je door onze showroom in Kalmthout of komen bij jou thuis langs, en luisteren naar je ideeën en wensen. Op basis daarvan, onze expertise en de vereisten vanuit de overheid adviseren we jou. We houden daarbij ook rekening met de stijl van je woning, de energiezuinigheid en je comfort.

3. We werken samen met topmerken

We werken alleen met gerenommeerde en innovatieve leveranciers.

  • Veka levert profielen voor PVC ramen en deuren
  • Reynaers levert aluminium profielen voor ramen, deuren en veranda’s
  • Sprimoglass levert beglazing
  • Renson levert verluchtingssystemen

4. Alles in eigen beheer

Van advies en opmeting tot samenstelling en plaatsing: Bruynseels-Vochten doet alles in eigen beheer. En dat doen we alleen met vaklui pur sang. Omdat we geloven dat we alleen op die manier de beste producten en service kunnen bieden.

5. Tien jaar garantie

Deuren renoveren is een flinke investering. Daar mag iets tegenover staan, vinden we. Daarom geven we 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken. Zo kan jij op je twee oren slapen en volop genieten van je nieuwe thuis.

footer

Wil je je deuren renoveren?

We komen graag langs, bespreken de mogelijkheden en bezorgen je een gratis offerte.

Maak een afspraak