logo
Nieuwe ramen en deuren bestellen? Wij helpen je.

Nieuwe ramen en deuren bestellen? Wij helpen je.

Klaar om ramen en deuren te bestellen?

Wil je kwalitatieve ramen en deuren bestellen om van dat huisje een écht thuisje te maken? Dan ben je bij Bruynseels-Vochten alvast op het juiste adres. Bij ons kan je tenslotte zeker zijn van warme en persoonlijke service die ook op professioneel gebied niets tekort komt. Bij ons staan jouw wensen en noden altijd eerst. Nu, ja. Wanneer het ramen en deuren bestellen betreft, dan toch. Ons doel? Dat is ervoor zorgen dat jij met een grote glimlach bij ons vertrekt.

Wij kijken naar de mens achter de ramen en deuren

Wij willen voor jou een geruststelling zijn, een betrouwbare partner. Voor ons is 100% klantentevredenheid absolute prioriteit. Je kan er dus zeker van zijn: wanneer jij bij ons langskomt om je ramen en deuren te bestellen, moet je je niet behoeden voor die zogenaamde hard sales.

Wat je wel kan verwachten als je contact opneemt? Een gezellige babbel onder het genot van een tasje koffie of thee. We zullen je vragen om ons wat meer te vertellen over de woning in kwestie. Je misschien overtuigen om ons wat foto’s te laten zien. We gaan altijd ons best doen om een totaalbeeld te krijgen van het plaatje dat jij voor ogen hebt. Want pas wanneer we weten wat jij wil, kunnen wij weten wat we je moeten aanbieden.

Ramen en deuren bestellen? Dat doe je in zes stappen!

We begrijpen dat je graag voorbereid bent op alles wat er staat te gebeuren, eens je klaar bent om je ramen en deuren bij ons te bestellen. Snappen we. Daarom vertellen we je graag wat meer over de zes stappen die je bij ons doorloopt. Enneuh… maak je geen zorgen. Wij nemen het gros van het werk op ons. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken!

Stap 1: Ontspan en luister. Wij vertellen je wat meer over al onze mogelijkheden en opties. Zowel praktisch, budgettair als over stijl en esthetiek. We geven advies over comfort, energiezuinigheid en isolatie.

Stap 2: Vertel ons alles over jouw plannen. Hoe meer je vertelt, hoe beter. Zo weten wij exact waar jij naartoe wil… en tekenen we een eerste plan op maat uit.

Stap 3: Ben je tevreden met het project en kan je jezelf vinden in elk detail? Fantastisch! Dan vragen we expliciet jouw akkoord om de samenwerking verder te zetten. Geen ‘ja’? Geen werk. Jij beslist alles.

Stap 4: Hier is jouw enige taakje: de bouwvergunning (die wij voor jou opstellen, dat moet je niet zelf doen) eventjes gaan indienen bij de gemeente. Niet omdat wij dat zelf niet willen doen, hoor. We hebben gewoon geleerd dat dit de snelste weg tot afronding van de procedure is.

Stap 5: Wil je graag wat meer weten over premies en subsidies? Ook hier kunnen we je bij helpen. Jij zegt wat je wil - wij vullen de aanvraag in. Lekker gemakkelijk!

Stap 6: Wij assembleren de gekozen profielen en komen ze vervolgens plaatsen. Klopt. Ook dit hoef jij niet zelf te doen.

Stap 7: Ramen en deuren bestellen bij Bruynseels-Vochten? Dat eindigt niet na installatie, maar bij een dikke, vette tien jaar garantie. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van het werk dat we leveren, snapje.

Even kort samengevat...

Dus, ja. Wanneer je bij ons ramen en deuren komt bestellen, kan je je verwachten aan warme service en heel wat betrokkenheid van elke collega die je zal ontmoeten.

En dat is ook exact de reden waarom je bij ons niet online kan bestellen: dan lopen wij de kans om het totaalplaatje te missen en eventuele opportuniteiten aan te duiden… en ontmoet jij de enthousiaste gezichten achter Bruynseels-Vochten niet.

En dat zou zonde zijn, nietwaar? Helemaal waar!

footer

Wil jij nieuwe ramen en deuren bestellen?

Kom zeker langs in onze showroom. En dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!