Detail veranda tuin

Een woonveranda is de ideale uitbreiding van jouw woonruimte

Een woonveranda is niet alleen de ideale uitbreiding van jouw woonruimte, maar zorgt ook nog eens voor meer plezier van jouw tuin. We kijken er dan ook niet meer van op, wanneer mensen ons vertellen dat hun nieuwe (thuis)leven begon na de oplevering van hun gloednieuwe veranda… 


Want daar hebben ze gelijk in: jouw nieuwe leven, inclusief extra comfort én ruimte in je vertrouwde thuis, dat begint meteen na onze oplevering. Wij zorgen er tenslotte voor dat jouw leefveranda volledig klaar – en tiptop in orde – is wanneer we bij jou vertrekken.

Gratis offerte voor jouw veranda?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag een gratis offerte aan

Wat mag jij verwachten van een woonveranda van Bruynseels-Vochten?


Wel, kort door de bocht? Alles wat jouw verandaminnend hartje begeert. Voor ons is het eenvoudig: jij vertelt ons je grootste wensen en mooiste dromen – en wij doen er alles aan om jouw een woonveranda te geven die daar volledig aan beantwoordt. 

Zo kan jij, onder andere, rekenen op volgende zaken wanneer jij die leefveranda bij ons bestelt:

 • Een gedetailleerde bouwtekening van jouw leef- of woonveranda.
 • Advies betreffende: stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie van jouw woon- of leefveranda.
 • De volledige voorbereiding én opvolging van de bouwvergunning voor een verbouwing (indien die vereist is, natuurlijk).
 • De professionele plaatsing van jouw veranda: van het doorbreken van jouw woning tot de vloerafwerking en het bezetten van de muren.

Of, met andere woorden… zoals we beloofden, kan jij op beide oren slapen: die leefveranda is meer dan klaar om van te genieten wanneer wij vertrekken. En mis je toch nog iets? Laat het ons zeker weten – en dan kijken wij zo snel mogelijk wat we voor jou kunnen doen.

Een leefveranda in Reynaers aluminium: da’s een goed idee

Wanneer we jouw woonveranda realiseren, werken we altijd met de hoogkwalitatieve aluminium profielen van Reynaers aluminium, een Belgisch topmerk. En als erkend Reynaers partner, kunnen wij de kwaliteit en correcte plaatsing van de profielen voor jouw woonveranda garanderen.

De voordelen van een leefveranda in aluminium

Maar waarom nu aluminium – en geen ander materiaal, vraag je je misschien af? Wel, daar zijn bij ons een heel aantal redenen voor. De belangrijkste? Jouw gemoedsrust en comfort:

 • Zo kan je met aluminium sterke en slanke profielen bekomen. Deze maken grote raamoppervlakte mogelijk, waardoor je van nog meer lichtinval geniet in die spiksplinternieuwe leefveranda!
 • Daarnaast kan je voor kleur van de aluminiumprofielen kiezen uit meer dan 400 RAL-kleuren. Daarbij kan je opteren om binnen- en buitenzijde van jouw leefveranda in een andere kleur te bestellen.
 • Aluminium komt automatisch met een perfecte isolatiewaarde, dankzij de typerende profielen met verschillende kamers en rubberen dichtingen.
 • Als laatste zijn de aluminium profielen van jouw woonveranda bijzonder onderhoudsvriendelijk. De profielen roesten of barsten niet en trekken ook niet krom.

De meest gekozen aluminium profielen voor een woonveranda

Kies voor jouw leef- of woonveranda uit vaste ramen, deuren, schuifdeuren of draai-kip-ramen uit deze reeks Reynaers aluminium profielen. Vraag ons zeker naar meer informatie en voorbeelden wanneer je langskomt.

CS 38-SL

 • Slank, elegant en sterk
 • Inbouwdiepte kader: 90mm

CS77

 • Comfort, veiligheid en ultra-isolerend
 • Inbouwdiepte kader: 68mm
 • Meerdere esthetische vormen mogelijk


Sprimoglass: de perfecte beglazing voor jouw leefveranda

Voor de beglazing van al onze ramen, deuren en veranda’s werken we samen met Sprimoglass: zij leveren het glas, wij plaatsen het. Met Sprimolight 4327 geef je jouw veranda een uiterst lage zontoetredingsfactor, terwijl een optimale lichtdoorlatendheid gegarandeerd blijft. Niet meer dan normaal: die extra lichtinval was immers een reden om voor een woonveranda te kiezen, toch?

Met een isolatiewaarde van 1,0 W/​m²K bij dubbel glas met 90% argongas tussen de glaslagen ben je bovendien verzekerd van een Eandis-premie voor dubbele beglazing van 12 euro/​m² glas.

Meer weten over onze woonveranda’s?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren – en wat meer te vertellen over jouw wensen en dromen. Wij stellen met veel plezier een gratis en geheel vrijblijvende offerte voor je op. Tot snel? 

Gratis offerte voor jouw veranda?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag een gratis offerte aan
Menu