logo
Je ramen vervangen? Da's een goed idee.

Je ramen vervangen? Da's een goed idee.

Wanneer is het tijd om mijn ramen te vervangen?

Eerst en vooral beginnen we graag met de kleine notie dat je ramen niet ‘kapot’ moeten zijn vooraleer je ze vervangt. En die ramen gaan natuurlijk niet stuk van de ene dag op de andere: vaak presteren ze al maanden, misschien zelfs al jaren, niet meer zoals zou moeten. Hoe je dit meestal voor het eerst opmerkt? Eenvoudig: een energiefactuur die steeds duurder en duurder wordt. En om te voorkomen dat je je bij elke factuur opnieuw verslikt, praten we vandaag over alle voordelen van het vervangen van je ramen.

Oude en versleten ramen hebben een negatieve impact op de gehele woonst

Wanneer je ramen stuk zijn - of stuk aan het gaan zijn - lijdt je volledige woning hieronder. Logisch: je verliest tenslotte meer dan één derde van de warmte in je woning. Daarom ga je meer stoken, waardoor die factuur op het einde van de rit een zeer onaangename verrassing zal zijn.

En dat is niet alles… komen onderstaande situaties je bekend voor?

  • Heb je nog enkele beglazing? Foei! Spurt dan meteen naar ons filiaal, want dubbele beglazing zal mogelijk al een groot deel van jouw problemen oplossen.
  • Heb je last van tocht in de woning en/of ervaar je koude lucht in de buurt van de ramen?
  • Heb je regelmatig last van vervelende omgevingsgeluiden?

Ja? Ah… Dan is het hoog tijd om Bruynseels-Vochten te contacteren! Wij verhelpen al deze vervelende kwaaltjes graag op een professionele en persoonsgerichte manier.

Nog voordelen bij het vervangen van je ramen?

Ja, hoor. Die zijn er. Want als een lagere energiefactuur nog niet voldoende was, kan je ook even stilstaan bij het belang van duurzaamheid in huis. Moeder Natuur zal jou - en die ramen en deuren - zeer dankbaar zijn!

Daarnaast zorgen nieuwe ramen voor een heel nieuw esthetisch aspect van je woning. Bij ons heb je tenslotte de keuze uit aluminium, PVC en unieke houtlook - en kan je kiezen tussen alle beschikbare RAL-kleuren! Heb je een zeer specifieke stijl van woning? Da’s geen probleem: wij zijn erop getraind om altijd te zorgen voor een eindresultaat dat naadloos op elk aspect van de huidige woning aansluit. Met andere woorden… jij kiest stijl en kleur - wij zorgen voor een kwalitatief resultaat dat zowel aangenaam voor het zicht, als voor de portefeuille, is!

Als laatste geniet je natuurlijk ook van een verhoogd gevoel van veiligheid in huis: onze ramen spelen altijd extra in op inbraakpreventie. Niet alleen goed voor jou - maar het verhoogt ook nog eens de waarde van je woning. Alleen maar voordelen, dus!

Wil jij graag je ramen (laten) vervangen?

Slim! Wij helpen je hier graag bij. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat wij je snel verder kunnen helpen. Tot gauw!

footer

Wil je meer tips en advies? Contacteer ons!

Maak een afspraak!