Witte veranda

De vijf grootste voordelen van een veranda

Waarom is een veranda een goed idee?

Of je nu een grote, kleine, open of gesloten veranda wil… wij bij Bruynseels-Vochten vinden een veranda altijd een goed idee. Een veranda brengt tenslotte ontzettend veel voordelen met zich mee. Dewelke dat zoal zijn? Wel, laten we ons al beginnen met de eerste vijf. 


Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over onze veranda’s – en ben je benieuwd of een veranda ook voor jou een goed idee is? Maak dan snel een geheel vrijblijvende afspraak in één van onze showrooms en dan vertellen we je er alles over. 


Gratis offerte voor jouw veranda?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag een gratis offerte aan

#1 Jouw veranda zorgt voor extra woonruimte, het hele jaar door

Een veranda is in veel gevallen een manier om extra ruimte in huis te brengen. Zo zorgt het bouwen van een nieuwe veranda meteen voor extra plek in huis, zonder dat je meteen een nieuwe woonst moet gaan zoeken. En geef toe… als we kunnen vermijden om te verhuizen, dan doen we dat graag, toch? Precies. 

Afhankelijk van de indeling van je woning, kan jouw nieuwe veranda dus een verdubbeling van je keuken, extra ruimte in de leefkamer of zelfs een heel nieuwe ruimte (zoals een home office, bijvoorbeeld) betekenen.

Bovendien kan je deze nieuwe woonruimte jaarrond benutten - tenminste, als je ons vraagt naar de nodige verwarming en isolatie. Op deze manier geniet jij elke maand opnieuw van prachtig, warm én comfortabel zicht op de tuin terwijl het regent, stormt of zelfs sneeuwt. 

#2 Jouw veranda brengt meer licht in huis

Als er nu één zekerheid is wanneer je beslist om een veranda te laten bouwen, dan is het wel een heleboel extra licht in huis. De meeste veranda’s worden tenslotte opgebouwd aan de hand van grote glaspartijen, waardoor de hele woning oplicht. 

Da’s niet alleen goed voor wanneer je veel plantjes in huis hebt – of wanneer je in een noordelijk gerichte woning vertoeft, maar het zorgt ook voor een zeer welkom vervagen van de grens tussen binnen en buiten.

Dat heeft dan weer als resultaat dat je humeur erop vooruit gaat én dat je minder elektriciteit verbruikt omdat je minder licht moet aansteken overdag. Je hoort het al aankomen… alleen maar voordelen in die nieuwe veranda! 

Met andere woorden… wanneer je voor een veranda kiest, geniet jij seizoenrond, weer of geen weer, week of weekend, van een overvloed aan natuurlijk licht – gewoon in het comfort van je eigen huis. Perfect voor diegenen die niet graag binnen opgesloten zitten!

#3 Je woning stijgt in waarde

Wanneer je ervoor kiest om een veranda te laten aanbouwen, kies je meteen voor een investering op de lange termijn. Het budget dat je in die mooie aanbouw steekt, zal je tenslotte niet enkel meer ruimte en wooncomfort bieden – maar je zal er ook een mooie meerprijs voor kunnen vragen wanneer je je woning opnieuw op de markt zet. 

Opgelet: let er wel op dat je nieuwe veranda volledig in regel gebouwd wordt én dat ie perfect geïsoleerd is. Gelukkig moet je je hierover geen zorgen maken wanneer je kiest voor een veranda van Bruynseels-Vochten: wij regelen dat allemaal voor jou. Bekijk de aankoop van die veranda dus gerust als een zekere investering in je financiële toekomst!

#4 Kies voor je veranda tussen ons ruim aanbod aan stijlen

Nog een voordeel aan een nieuwe veranda kopen? Wat denk je van het esthetische plaatje: je kan je veranda tenslotte zo laten ontwerpen dat ie volledig aansluit op de stijl van jouw woning. Is jouw huis landelijk, klassiek, modern of design?

Allemaal geen probleem: wanneer wij jouw veranda bouwen, zorgen we ervoor dat ie naadloos aansluit bij het totaalplaatje van je woning. Zo zal geen kat nog zien dat jouw aanbouw er pas later bijkwam! 

#5 Altijd vakantie in je veranda

Nu, ja. Dit voordeel is misschien een béétje subjectief. Maar we vermelden het toch: wij vinden dat vertoeven in een veranda altijd een beetje vakantie in huis is.

Deze plek is tenslotte perfect om je even in terug te trekken om te bekomen van dat drukke leven. Heerlijk nietsdoen, ontspannen – en genieten van al dat natuurlijke licht om je heen? Dat doe je nergens zo goed als in je eigen, gezellige veranda!

Meer weten over de voordelen van een veranda bouwen?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij vertellen je met veel plezier wat meer over de voordelen van een veranda – én over de verschillende mogelijkheden wanneer je kiest voor Bruynseels-Vochten.

Vraag daarom gerust je gratis en geheel vrijblijvende offerte aan – of maak simpelweg een afspraak in één van onze showrooms. Onze experts vertellen je alles wat je wil weten, zodat jij zeer binnenkort kan thuiskomen in die gloednieuwe veranda. Tot snel? 

Gratis offerte voor jouw veranda?

Onze medewerkers maken werk van jouw project

Vraag een gratis offerte aan
Menu