Van bouwtekening tot veranda | Bruynseels-Vochten
logo
Geniet langer van je tuin!

Geniet langer van je tuin!

Verandabouw: van bouwtekening veranda tot veranda bouwen

Je veranda laten bouwen kan bij Bruynseels-Vochten Verandabouw als een klassieke veranda met een glazen dak of als een veranda met plat dak. Lichtstraten in jouw aanbouw/ veranda met plat dak zorgen voor extra lichtinval van natuurlijk licht. Naast het directe contact met de tuin, meer ruimte in huis is extra daglicht immers een belangrijke reden voor een aanbouw/ veranda. Voor verandabouw maken wij enkel gebruik van de aluminium profielen van het Belgische topmerk Reynaers.

Voordelen bij verandabouw met aluminium profielen van Reynaers

  • Perfecte thermische isolatie: lagere energiefactuur en meer wooncomfort in jouw aanbouw/ veranda.
  • Grote oppervlakten glas; is mogelijk, waardoor je een grotere lichtinval krijgt in jouw aanbouw/ veranda.
  • Keuze uit alle RAL-kleuren (meer dan 400). Blinkend, mat of in meer krasbestendige structuurlak. Binnen en buitenzijde van de raamprofielen voor je aanbouw of veranda in een andere kleur mogelijk.
  • Onderhoudsvriendelijk en geen roest, barsten of krom trekken.

Uw veranda laten bouwen: dit is waar je bij ons als verandabouwer op kunt rekenen

We regelen alles voor je: van A tot Z. Van bouwtekening veranda tot plaatsen veranda. Zelfs het voorbereiden en opvolgen van een eventueel benodigde vergunning doen we voor jou.

Je krijgt professioneel en helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie van jouw veranda op maat.

Ook het doorbreken van je woning voor de aanbouw/ veranda, funderingswerken, aanpassingen riolering, sanitair, elektriciteit, verwarming, muren bezetten en vloerwerken. voor je aanbouw/ veranda voeren onze eigen verandabouwers voor je uit. Jouw aanbouw/ veranda is gebruiksklaar als wij bij jou vertrekken.

Verandabouw: de beglazing

Als we jouw veranda plaatsen voorzien we beglazing van Sprimoglass, vaste partner voor glaswerken. Zij leveren de beglazing, onze verandabouwers plaatsen de beglazing.

Voor de beglazing van uw aanbouw/ veranda heb je keuze uit:

  • Superisoleende beglazing: dubbelglas of driedubbelglas.
  • Zonwerend glas: aangeraden voor een op het zuidwesten georienteerde aanbouw/ veranda
  • Veiligheidsbeglazing: zo ben je beter beschermt tegen ongewenst bezoek.
footer

Veranda’s van dichtbij bekijken

Kom naar onze showroom en bekijk verschillende veranda’s. Je krijgt dan ook gratis helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit voor het bouwen en plaatsen van je veranda. Dit advies kan ook tijdens een afspraak bij jou thuis.

Maak een afspraak