Header_modern_raamoppervlak

Welke soorten voordeuren kan ik vinden?

Of het nu voor een nieuwbouwwoning of een verbouwing is: deuren horen altijd bij een huis of appartement! Geen idee hoe eraan te beginnen? Geen zorgen. Wij helpen je. 

Ons team helpt je met veel plezier verder.

Vind meer advies op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan

Voordeuren

Een voordeur kan je zien als de eerste indruk van je huis of appartement. Dit is dan ook het eerste dat anderen zien wanneer ze op bezoek komen. Met andere woorden: je voordeur is het visitekaartje van de plek waar jij leeft.

Je wilt daarom misschien dat dat visitekaartje er vooral mooi en klassevol uitziet, maar toch zijn er nog enkele andere elementen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe voordeur. 

Hoewel de uitstraling van je deur zeker een rol speelt, blijft het uitermate belangrijk om ook rekening te houden met andere eigenschappen van je deur, zoals de veiligheid.

Vandaag vertellen we wat meer over kunststof voordeuren

Kunststof, zoals PVC, is de laatste jaren een van de meest populaire materialen als het op deuren aankomt. Het past perfect in moderne woningen, al kan het ook een fijne balans creëren in iets meer klassieke woningen.

Wat wordt er nu zo gewaardeerd aan kunststof deuren? 


  • Weinig werk in onderhoud.
  • Budgetvriendelijk in vergelijking met andere materialen.
  • Kleurvast: je hoeft het niet meer te verven.
  • Goede isolatie, zowel thermisch als akoestisch. Kunststof deuren kunnen wel tegen een stootje.
  • Lange levensduur én duurzaam.

Veiligheid


Zoals we eerder al vermeldden, is het belangrijk om te letten op de veiligheid van jouw voordeur. Bij Bruynseels-Vochten ben je in ieder geval zeker van anti-inbraakdeuren.

Denk hierbij aan:

  • Inbraakwerende sloten
  • Inbraakwerende scharnieren
  • Stalen verstevigingsprofielen

Uiteraard wil je niet bij alle aspecten van je huis in de hoogte schieten met kosten, maar de investering in een veilige én mooie voordeur is de investering zeker waard. De veiligheid zorgt trouwens op zijn beurt voor extra wooncomfort en een verhoogde waarde van het pand.


Voordeur gekozen?

Een voordeur heb je, uiteraard, sowieso nodig. Al blijft het belangrijk om na te denken over het totaalplaatje: hoeveel (binnen)deuren hebben we nodig, hoeveel ruimte is er ter beschikking, wat is je persoonlijke smaak, en hoe zit het met de veiligheid? Zo krijg je uiteindelijk de perfecte deuren op maat, zowel voor buiten- als binnenschrijnwerk.

Gelukkige doen wij bij Bruynseels-Vochten niet liever dan jou helpen met dat totaalplaatje! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Ons team helpt je met veel plezier verder.

Vind meer advies op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een gratis offerte aan

Laat je verder inspireren

Nog meer inspiratie
Veranda's Tips

Hoeveel kost een veranda?

Je droomt van een veranda, maar past zo’n project wel binnen je budget? Gelukkig bestaan veranda’s in heel veel soorten, maten en afwerkingen. Ook het budget kan dus sterk variëren. Aan jou de keuze. En daarna: genieten maar!
Ontdek er hier meer over
Ramen Tips

Hoe veilig is een schuifraam?

Is een schuifraam even veilig als een gewone deur? Met een schuifraam op de benedenverdieping lijk je soms kwetsbaar voor inbrekers. Al dat glas, en die grote raamopening… Inbraken zijn helaas een risico om rekening mee te houden. Als je d…
Ontdek er hier meer over
Ramen Tips

Condens op je ramen: hoe vermijden?

Condens op je ramen: is dat reden tot paniek? Niet meteen, maar het is wel beter om condens te vermijden. Condens is namelijk een teken dat je te veel vocht in huis hebt en dat is niet ideaal. Door een te hoge luchtvochtigheid kan je schim…
Ontdek er hier meer over
Ramen Tips

De voordelen van een vliegenraam

Vliegenramen – de naam zegt het zelf – zitten in je raam en houden vliegen tegen, maar ze hebben ook nog andere voordelen. Als je nieuwe ramen koopt, neem je er dus best meteen ook een vliegenraam bij. Achteraf nog een vliegenraam op maat …
Ontdek er hier meer over
Ramen Aluminium PVC Tips

Welke soorten schuiframen kan ik kiezen?

Het ene schuifraam is het andere niet. Je hebt in de eerste plaats de verschillende materialen, zoals PVC en aluminium. Daarnaast bestaan er ook technische verschillen die je schuiframen andere mogelijkheden en een andere uitstraling geven…
Ontdek er hier meer over
Ramen Inspiratie

Steellook ramen: wat, hoe en waarom?

Steellook ramen hebben de uitstraling van staal maar de voordelen van aluminium. Val jij voor die bijzondere stijl van stalen raamprofielen? Dan zijn aluminium ramen in steellook een mooi alternatief. Op sommige vlakken scoren ze zelfs bet…
Ontdek er hier meer over
Menu