Header_modern_raamoppervlak

Welke soorten voordeuren zijn er zoal?

Of het nu voor een nieuwbouwwoning of een verbouwing is: voordeuren horen altijd bij een huis of appartement. Geen idee hoe eraan te beginnen? Geen zorgen. Wij helpen je. Vandaag vertellen we je wat meer over kunststof – of PVCvoordeuren, hun grote voordelen én de extra zaken die jij qua veiligheid kan ondernemen om van jouw nestje een onneembaar fort te maken. 


Heb je erna nog vragen over andere soorten voordeuren, zoals aluminium exemplaren, bijvoorbeeld? Aarzel dan zeker niet om een afspraak bij een van onze experts in te plannen. En ben je nu al gewoon overtuigd van die PVC voordeuren? Vraag dan zeker jouw geheel vrijblijvende én gratis offerte aan – en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met een plan op maat. Tot dan? 


Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte

Voordeuren: het visitekaartje van jouw thuis

Bekijk jouw nieuwe voordeur gerust als het visitekaartje van je woonst. Het is de eerste indruk die je krijgt wanneer je binnenwandelt – en het laatste wat je ziet wanneer je weer vertrekt. Of, met andere woorden: die voordeur is meteen een indicatie van hoe de rest van je woning eruitziet. Je wil dus dat deze vlekkeloos aansluit bij jouw stijl en eigen goesting.

In eerste instantie wil je natuurlijk dat dat visitekaartje er mooi en stijlvol uitziet. Check! Daar kunnen wij bij helpen. Vertel ons gerust welke stijlelementen jouw hart hebben gestolen – en van welke van onze beschikbare RAL-kleuren jij het warm krijgt. Dan gaan wij aan de slag met een prachtexemplaar op maat. 

Schoonheid is natuurlijk slechts één eigenschap van jouw nieuwe PVC deur – en er zijn ook nog enkele andere elementen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe voordeur. Zo blijft het uitermate belangrijk om evenzeer rekening te houden met andere eigenschappen van je deur, zoals de veiligheid.

Maar we lopen voorop – en beginnen alvast met een korte samenvatting over alle voordelen die kunststof deuren jou te bieden hebben! 

De voordelen van kunststof voordeuren


Kunststof, zoals PVC, is de laatste jaren een van de meest populaire materialen als het op deuren aankomt. Het past perfect in moderne woningen, al kan het ook een fijne balans creëren in iets meer klassieke of zelfs landelijke woningen.

Maar wat wordt er nu zo gewaardeerd aan kunststof deuren? Wij sommen het op.

  • Weinig werk in onderhoud.
  • Budgetvriendelijk in vergelijking met andere materialen.
  • Kleurvaste folies: je hoeft je deur niet meer te verven.
  • Goede isolatie, zowel thermisch als akoestisch.
  • Kunststof deuren zijn robuust en kunnen tegen een stootje.
  • Lange levensduur én duurzaam.

Veilige voordeuren: hou hier rekening mee

Zoals we eerder al vermeldden, is het belangrijk om te letten op de veiligheid van jouw voordeur. Bij Bruynseels-Vochten ben je in ieder geval zeker van anti-inbraakdeuren.

Denk daarnaast ook aan extraatjes zoals:

  • Inbraakwerende sloten
  • Inbraakwerende scharnieren
  • Stalen verstevigingsprofielen

Uiteraard wil je niet bij alle aspecten van je huis in de hoogte schieten met kosten, maar de investering in een veilige én mooie voordeur is de investering zeker waard. De veiligheid zorgt trouwens op zijn beurt voor extra wooncomfort en een verhoogde waarde van het pand.


Voordeur gekozen? Dan zijn we vertrokken!

Een voordeur heb je, uiteraard, sowieso nodig. Maar daarnaast is het minstens even belangrijk om na te denken over het totaalplaatje: hoeveel (binnen)deuren hebben we nodig, hoeveel ruimte is er ter beschikking, wat is je persoonlijke smaak, …? Door deze vragen – en veel meer – onder de loep te gaan nemen, kom je uiteindelijk bij een deurplan op maat, zowel voor buiten- als binnenschrijnwerk.

Gelukkig doen wij bij Bruynseels-Vochten niets liever dan jou helpen met dat totaalplaatje! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Klaar voor die gloednieuwe PVC voordeuren? 

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte
Menu