Veranda_Bijbouw_Brecht_06

Hoe verloopt de plaatsing van een nieuwe veranda?


Wil jij de grondoppervlakte van je woning vergroten? Of wil je een gezellige leefhoek bouwen met zicht op je tuin? In ieder geval: tijd om een veranda te plaatsen. Bij Bruynseels-Vochten kennen we daar wel wat van. We loodsen je graag door het hele proces, van het eerste contact tot de plaatsing en nazorg.Klaar voor jouw eigen veranda?

Stuur me naar verandakiezer

Stappenplan voor de aanbouw van jouw veranda

Hoe gaan we bij Bruynseels-Vochten te werk om jouw leefveranda te maken? Dit zijn de stappen die we samen met jou ondernemen voor we je veranda plaatsen: 

Jij vertelt ons wat je wil

Voordat we een akkoord bereiken, nemen we uitgebreid de tijd om te ontdekken wie jij bent en wat jij wil — als dat nu gebeurt via ons contactformulier of tijdens een bezoekje aan onze toonzaal. We geven je helder en persoonlijk advies over stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie. Daaruit komt een duidelijke en gedetailleerde offerte voort. In deze fase bespreken we met jou ook de materiaalkeuze, het budget, en eventuele extra’s.

Welk materiaal wil ik gebruiken?

Het project gaat er volledig anders uitzien als je een moderne aluminium veranda met grote raampartijen wil, dan als je kiest voor een landelijke sfeer met pvc.

Beide materialen hebben hun voordelen: aluminium is geschikt voor grote glaspartijen en isoleert goed, pvc is iets goedkoper en verkrijgbaar in tal van RAL-kleuren. De keuze hangt volledig af van jouw wensen en prioriteiten.

Wat is mijn budget?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag Hoeveel kost een veranda?”, omdat die prijs afhankelijk is van heel wat factoren. De grootte, materialen, beglazing en stijl van je veranda hebben allemaal een impact op het finale prijskaartje, en dus ook op hoe je veranda er uiteindelijk gaat uitzien.

Wil ik extra’s in mijn veranda?

Wil je extra’s zoals domotica, verwarming of airco in je veranda? Deel die kennis bij het eerste contactmoment met onze experts — dan houden we daar alvast rekening mee bij het ontwerp van jouw veranda.

2. Wij ontwerpen jouw veranda

Eens we naar jou hebben geluisterd en je droomveranda volledig voor ons zien, tekenen we een ontwerp uit. In deze fase nemen we ook even contact op met jouw architect en/​of aannemers, om te horen welke input zij kunnen toevoegen over jouw project.

Altijd maatwerk

Onze veranda’s zijn altijd op maat gebouwd. Zo garanderen we dat jij de veranda krijgt waar je al zo lang van droomt — tot in de puntjes uitgewerkt.

30 jaar ervaring

Bruynseels-Vochten is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. De oprichters, Guido Bruynseels en Marcel Vochten, werken zelf nog steeds mee in het bedrijf. 

Deskundige mensen en topmerken

We rekenen enkel op de beste mensen en de beste merken. Met andere woorden: onze vakmensen zijn echte experts in hun vak die werken in een professionele omgeving met de modernste productietechnieken. Daarnaast werken we met gerenommeerde en innovatieve leveranciers, zoals Veka, Reynaers, Sprimoglass en Renson.

3. Jij gaat expliciet akkoord met ons voorstel

We hebben jou ons deskundig advies gegeven en het ontwerp voor jouw nieuwe woonveranda ligt klaar. De volgende stap? Daarin vragen wij jouw expliciet akkoord om samen te werken. Eens dat akkoord is gegeven gaan we samen aan de slag.

4. We starten samen jouw project op

In deze fase gaan wij zo snel mogelijk van start. Als je een bouwvergunning nodig hebt, volgen wij de aanvraag voor die vergunning op. Daarna doen een laatste opmeting en technische studie bij jou thuis, en beginnen we aan de assemblage van de nodige profielen in onze werkruimte in Kalmthout. 

Wanneer die profielen klaar zijn, komen onze vakmensen langs bij jou thuis om je veranda precies te plaatsen zoals jij het wil. Ze werken met de modernste technologie en gebruiken het juiste gereedschap om hun werk naar behoren uit te voeren.

5. We vergeten jouw premies niet

Wij helpen jou ten volste profiteren van je recht op premies en subsidies. We laten je weten wat er op het moment van jouw bouwproject van kracht is. Als jij ons dan alle nodige documenten bezorgt, doen wij de rest! 

Heb je vragen over premies voor je veranda? Neem dan gerust contact op met ons. We helpen je graag verder. En als we zelf niet kunnen helpen, verwijzen we je met plezier door naar de instanties die dat wel kunnen.

6. Je krijgt garantie en service na verkoop

Of je nu kiest voor een strakke veranda in aluminium of een landelijk pvc-exemplaar: al onze leefveranda’s dragen dezelfde exclusieve kwaliteitsstempel. Na verkoop en plaatsing geniet je van 10 jaar garantie. Zo overtuigd van onze meerwaarde zijn we.

Nu is t aan jou!

Zo — nu weet je perfect hoe de plaatsing van een nieuwe veranda eraan toegaat. Heb je nog vragen over jouw droomveranda? Of sta je al te springen om erin te vliegen? Laat ons dan snel iets weten.

Klaar voor jouw eigen veranda?

Stuur me naar verandakiezer
Menu