Ronde deur

Nieuwe deuren kiezen? Dat doe je zo!

Je hebt vast al wel gehoord van de zegswijze​‘de ogen zijn de spiegel van de ziel’. En de spiegel van jouw huis? Dat zijn natuurlijk je deuren! De deur is tenslotte het allereerste wat bezoekers zien wanneer ze je huis naderen – en het laatste wanneer ze weer vertrekken. Ben je dus op zoek naar nieuwe deuren? Dan is het belangrijk om hen de juiste persoonlijkheid mee te geven. 


Hoe je dat dan doet? Heel eenvoudig: de deur kiezen die bij de stijl van je woning past. Zo hoef jij binnenkort nog maar één ding te doen: zelfverzekerd de nieuwe deuren kiezen die naadloos binnen het totaalplaatje van je woonst passen. Hier gaan we!

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte

Kiezen is verliezen? Niet met PVC deuren!

Deuren in PVC? Die brengen een hele waslijst aan voordelen met zich mee. Niet zo gek, dus, dat ze de laatste jaren zo waanzinnig veel aan populariteit wonnen! Deze deuren komen immers met al het moois van kunststofdeuren, waardoor ze niet alleen budgetvriendelijk zijn, maar ook nog eens een hoge isolatiewaarde hebben.

Daarnaast staan PVC deuren bekend om hun onderhoudsvriendelijkheid, waardoor ze niet snel om een duchtige schrobbeurt zullen vragen.

Keuze te over

Praktisch bekeken, zijn PVC deuren dus een droom om in huis te halen. Maar dat is niet alles… want het oog wil ook wat, natuurlijk! PVC deuren staan dan ook bekend om hun uitgebreid kleurenassortiment.

De beschikbare folies (die bovendien tientallen jaren kleurvast zullen blijven) komen in 55 verschillende uitgaven, waardoor je niet snel zal moeten schilderen en/​of vernissen. Gewoon je favoriete look kiezen, et voilà: een gloednieuwe, kwalitatieve en aantrekkelijke nieuwe buitendeur om verliefd op te worden.

Contacteer ons voor meer informatie over PVC deuren

Wil je graag nog meer informatie over PVC deuren – of over de aankoop van nieuwe deuren in t algemeen? Aarzel niet om een afspraak te maken in één van onze showrooms. Wij vertellen je alles wat je wil weten – zodat jij op t einde van de rit een doordachte keuze kan maken wat die nieuwe deuren betreft.

Aluminium deuren: sterk, strak en slank

Ben jij trotse eigenaar van zo’n heerlijk moderne en strakke woning? Hou jij van een no-nonsense interieur (en exterieur) met zo min mogelijk afleiding? Ben jij altijd op zoek naar rechte en strakke lijnen in je dagelijkse leven? 

Dan kies jij het beste voor onze aluminium deuren: de rechte profielen van deze deuren zorgen immers voor een toegevoegde waarde op gebied van hedendaagse en moderne uitstraling. 

Bovendien kan je kiezen tussen meer dan 400 RAL-kleuren én zorgt onze structuurlak voor krasbestendige deuren. Kort samengevat: met de aluminium deuren van Bruynseels-Vochten kan jij zeker zijn van de perfecte finishing touch voor jouw moderne woning.

PVC deuren of aluminium deuren: bij Bruynseels-Vochten zit je goed

Spannend, hé, dat kiezen van die nieuwe deuren? Maar gelukkig zijn we hier ook met goed nieuws: of jij nu kiest voor PVC of aluminium deuren, wanneer je kiest voor Bruynseels-Vochten zit jij veilig bij beide opties. 

Onze specialisatie ligt tenslotte in de plaatsing van beide opties - waarvoor je bij ons zeker kan zijn van duurzaamheid, kwaliteit en en professionaliteit. Of, met andere woorden: bij ons is er geen slechtere’ keuze – en krijg jij altijd het neusje van de zalm wat die deuren (en ramen) betreft.

Hulp nodig bij de keuze tussen PVC of aluminium deuren?

Geraak je er toch niet helemaal uit? Vertrouw jij liever op een tweede mening bij zoiets groots als het kiezen van (nieuwe) deuren? Begrijpen we. Aarzel daarom niet om ons te contacteren: wij geven je graag het gezochte advies op maat. Aan huis of in de toonzaal? Het kan allemaal – en geheel vrijblijvend, uiteraard. Tot dan!

Gratis offerte voor jouw deuren?

Onze medewerkers maken werk van jouw project.

Vraag een gratis offerte
Menu