logo
Nieuwe deuren kiezen? Dat doe je zo!

Nieuwe deuren kiezen? Dat doe je zo!

Nieuwe deuren kiezen? Dat doe je zo!

Je hebt vast al wel gehoord van de zegswijze ‘de ogen zijn de spiegel van de ziel’. Hiermee bedoelen we dat de ogen dé beste manier zijn om iemand echt te leren kennen. En de spiegel van jouw eigen (t)huisje? Dat zijn natuurlijk je deuren! De deur is immers het allereerste wat bezoekers zien wanneer ze je huis naderen… waardoor het des te belangrijker wordt om deze de juiste persoonlijkheid mee te geven. Hoe je dat dan doet? Heel eenvoudig: de stijl kiezen die bij de look & feel van je woning past. Zo hoef jij binnenkort nog maar één ding te doen: zelfverzekerd de nieuwe deuren kiezen die naadloos binnen het totaalplaatje van je woonst passen. Hier gaan we!

#1 Kiezen is verliezen? Niet met PVC!

Deuren in PVC? Die brengen een hele waslijst aan voordelen met zich mee. Niet zo gek, dus, dat ze de laatste jaren zo waanzinnig veel aan populariteit wonnen! Deze deuren komen immers met al het moois van kunststofdeuren, waardoor ze niet alleen budgetvriendelijk zijn, maar ook nog eens een hoge isolatiewaarde hebben. Daarnaast staat PVC bekend om z’n onderhoudsvriendelijkheid, waardoor deze deuren niet snel om een duchtige schrobbeurt zullen vragen. Praktisch bekeken, zijn PVC deuren dus een droom om in huis te halen. Maar dat is niet alles… want het oog wil ook wat, natuurlijk! PVC deuren staan dan ook bekend om hun uitgebreid kleurenassortiment. De beschikbare folies (die bovendien tientallen jaren kleurvast zullen blijven) komen in 55 verschillende uitgaven, waardoor je niet snel zal moeten schilderen en/of vernissen. Gewoon je favoriete look kiezen, et voilà: een gloednieuwe, kwalitatieve en aantrekkelijke nieuwe buitendeur om verliefd op te worden.

#2 Kies voor warmte met een huiselijke houtlook


Wil jij alle voordelen van een PVC deur in huis halen, maar ben je helemaal verslingerd aan het warme gevoel van authenticiteit dat zo’n klassieke houten deur met zich meebrengt? Aha! Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Onze deuren met houtlook brengen immers het beste van beide werelden met zich mee: het onderhoudsgemak en de hoge isolatiewaarde van een PVC deur, met de authentieke en warme uitstraling van een houten deur. Vergeet schuren, schilderen en vernissen: met onze houtlooks hoef jij enkel te genieten.

#3 Sterk, strak en slank? Da’s aluminium!

Ben jij trotse eigenaar van zo’n heerlijk moderne en strakke woning? Hou jij van een no-nonsense interieur (en exterieur) met zo min mogelijk afleiding? Ben jij altijd op zoek naar rechte en strakke lijnen in je dagelijkse leven? Dan kies jij het beste voor onze aluminium deuren: de rechte profielen van deze deuren zorgen immers voor een toegevoegde waarde op gebied van hedendaagse en moderne uitstraling. Bovendien kan je kiezen tussen meer dan 400 RAL-kleuren én zorgt onze structuurlak voor krasbestendige deuren. Kort samengevat: met de aluminium deuren van Bruyneels-Vochten kan jij zeker zijn van de perfecte finishing touch voor jouw moderne woning.

Op zoek naar persoonlijk advies?

Raak je er toch niet helemaal uit? Vertrouw jij liever op een tweede mening bij zoiets groots als het kiezen van (nieuwe) deuren? Begrijpen we. Aarzel daarom niet om ons te contacteren: wij geven je graag het gezochte advies op maat. Aan huis of in de toonzaal? Het kan allemaal - en geheel vrijblijvend, uiteraard. Tot dan!

footer

Welke deuren passen bij jouw woning? Neem contact op en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak