Detail veranda tuin

Een woonveranda of leefveranda geeft je meer daglicht, meer ruimte, meer contact met jouw tuin

Woon­veran­da is de ide­ale uit­brei­d­ing van uw woonruimte

Een woon­veran­da is de ide­ale uit­brei­d­ing van jouw woon­ruimte of voor meer genot van jouw tuin. We zijn dan ook niet ver­rast dat mensen tegen ons zeggen dat er een nieuw lev­en is begonnen na de oplev­er­ing van hun veran­da. En dat nieuwe lev­en begint direct na de oplev­er­ing, omdat jouw leefveran­da volledig klaar is als wij bij jou vertrekken.

Wat je voor jouw woon­veran­da van Bruynseels-Vocht­en mag verwachten

Alles!

 • Bouwteken­ing van jouw leef- of woonveranda.
 • Advies in sti­jl, esthetiek, com­fort, func­tion­aliteit, energiezuinigheid en iso­latie van jouw woon- of leefveranda.
 • Voor­berei­den en opvol­gen van de bouwver­gun­ning voor een ver­bouwing (als die vereist is).
 • Plaat­sen van jouw veran­da: van door­breken van jouw won­ing tot vlo­er­afw­erk­ing en muren bezetten.

Zoals beloofd: jouw leefveran­da is klaar om van te geni­eten als wij vertrekken. Mis je nog iets? Zeg het ons en wij kijken wat we voor jou kun­nen doen.

Leefveran­da in Rey­naers aluminium

Jouw woon­veran­da realis­eren we met de alu­mini­um profie­len van Rey­naers alu­mini­um, een Bel­gisch top­merk. Als erk­end Rey­naers Part­ner zijn de kwaliteit en cor­recte plaats­ing van de profie­len voor jouw woon­veran­da gegaran­deerd.

Voorde­len van een leefveran­da in aluminium

 • Sterke en slanke profie­len mak­en grote raamop­per­vlak­te mogelijk, waar­door je in een leefveran­da van nog meer licht­in­val geniet.
 • Voor de kleur van de alu­mini­umprofie­len hebt u keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren. Bin­nen- en buiten­z­i­jde van jouw leefveran­da in een andere kleur is mogelijk.
 • Per­fecte iso­latiewaarde door profie­len met ver­schil­lende kamers en rub­beren dichtingen.
 • De profie­len van jouw woon­veran­da zijn onder­houdsvrien­delijk. De profie­len roesten of barsten niet en trekken ook niet krom.

Meest gekozen alu­mini­um profie­len voor een woonveranda

Kies voor jouw leef- of woon­veran­da uit vaste ramen, deuren, schuifdeuren of draai-kip-ramen uit deze reeks Rey­naers alu­mini­um profielen.

CS 38-SL

 • Slank, ele­gant en sterk
 • Inbouwdiepte kad­er: 90mm

CS77

 • Com­fort, vei­ligheid en nog meer isolerend
 • Inbouwdiepte kad­er: 68mm
 • Meerdere esthetis­che vormen

Beglaz­ing voor jouw leefveranda

Voor de beglaz­ing van ramen, deuren en veranda’s werken we samen met Spri­mo­glass: zij lev­eren het glas, wij plaat­sen het. Met Spri­mo­light 4327 geef je jouw veran­da een uiterst lage zon­toe­tred­ings­fac­tor, ter­wi­jl een opti­male licht­door­la­tend­heid bli­jft gegaran­deerd. Die extra licht­in­val was immers een reden om voor een woon­veran­da te kiezen, niet waar?!Met een iso­latiewaarde van 1,0 W/​m²K bij dubbel glas met 90% argongas tussen de glasla­gen ben je boven­di­en verzek­erd van een Ean­dis-pre­mie voor dubbele beglaz­ing van 12 euro/​m² glas.

Laat je verder inspireren

Nog meer inspiratie
Deuren

Nieuwe buitendeuren kiezen?

Van­daag zijn er zoveel kleuren, mate­ri­alen en sti­jlen beschik­baar dat het alleen nog maar moeil­ijk­er wordt om de juiste keuze voor bui­ten­deuren te mak­en. Wij helpen je graag verder!
Ontdek er hier meer over
Tips

Renoveren in 2021? Voor deze premies en subsidies kom je – mogelijk – in aanmerking

Denk je aan een ren­o­vatie voor je won­ing? Dan kies je voor een aanzien­lijke invester­ing, inclusief een mooi ein­dresul­taat. Gelukkig kan je hier­voor aanspraak mak­en op pre­mies en sub­si­dies. Of je ze ook effec­tief kri­jgt hangt …
Ontdek er hier meer over
Tips

Ramen en deuren bestellen? Bruynseels-Vochten, natuurlijk!

Ben jij op zoek naar een betrouw­bare part­ner om ramen en deuren bij te bestellen? Wel, laat ons je even gerust­stellen: bij Bruynseels-Vocht­en zit je aan het juiste adres.
Ontdek er hier meer over
Ramen

Profielen voor jouw ramen

Wan­neer je kiest voor nieuwe ramen, heb je in de eerste plaats natu­urlijk aan­dacht voor je glas. Daar­naast is ook het mate­ri­aal voor jouw raam­profiel een belan­grijke keuze. Daarom heb je bij ons een ruim assor­ti­ment aan profie­le…
Ontdek er hier meer over
Ramen Tips

Nieuwe ramen, wat kost dat eigenlijk?

Het is dé hamvraag van van­daag. Nu, ja. Ten­min­ste, wan­neer je op zoek bent naar een offerte voor kwal­i­tatieve ramen. En we gaan er vanu­it dat dit wel degelijk het geval is — anders was je natu­urlijk niet terecht­gekomen op deze blo…
Ontdek er hier meer over
Ramen

Welke verschillende types ramen kan ik vinden?

Ramen kun je op aller­lei manieren ope­nen. Voor welk type nieuwe ramen kies jij? Een draairaam, draai-kiepraam, val­raam, houten raam, schuifraam of toch maar gewoon een vast raam? We som­men de voorde­len en nade­len van de soorten ramen…
Ontdek er hier meer over
Menu