Veranda geeft beschutting | Bruynseels-Vochten
logo
Een pergola of een veranda?

Een pergola of een veranda?

Een veranda of pergola geeft je de nodige beschutting

(Te) Veel regen en sombere dagen? Gelukkig geeft een veranda of pergola de nodige beschutting.

Een pergola voor dat magische plekje schaduw in de zomer

Een pergola of terrasoverkapping is de ideale oplossing als je graag buiten zit, maar beschutting nodig hebt tegen de regen of op warme dagen schaduw wilt. Er zijn 2 mogelijkheden: een pergola tegen de gevel of een vrijstaande pergola die je overal in de tuin plaatst.

De voordelen van een pergola:

  • Open ruimte
  • Zonnewering
  • Vergunning niet altijd verplicht

Een veranda voor de zomer en winter

Een aluminium veranda is, in tegenstelling tot een pergola, een volwaardige uitbreiding van je leefruimte waar je tuin en de rest van de woning elkaar ontmoeten. Creëer een aangename ruimte waar je zowel in de winter, als in de zomer van geniet door een ventilatiesysteem, zonnewering en isolerend glas te voorzien.

De voordelen van een veranda:

  • Volwaardige leefruimte
  • Zomer en winter te gebruiken
  • Meer lichtinval in huis

Het beste van twee werelden

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Dan is een afsluitbare pergola de ideale oplossing voor jou! Open als het mooi weer is en gesloten als dat niet het geval is. Maak het extra gezellig met elektrische verwarmingselementen. Op die manier geniet je het hele jaar door van een gezellige avond op je terras.

En dan nog iets: je zou op termijn je afsluitbare pergola kunnen veranderen in een gesloten veranda als je daar meer genot van zou hebben. Bruynseels-Vochten denkt graag met je mee!

footer

Leefveranda van dichtbij bekijken

Kom naar onze showroom en bekijk verschillende veranda’s. U krijgt gratis helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort en functionaliteit voor het bouwen en plaatsen van uw woonveranda.

Maak een afspraak