Buitenschrijnwerkerij Bruynseels-Vochten | Bruynseels-Vochten
logo
Buitenschrijnwerkerij in Aluminium en PVC

Buitenschrijnwerkerij in Aluminium en PVC

Maak een afspraak

Buitenschrijnwerkerij Bruynseels-Vochten voor aluminium buitenschrijnwerk en pvc schrijnwerk

De buitenschrijnwerkerij Bruynseels-Vochten is in 1983 door Guido Bruynseels en Marcel Vochten gestart in de garage van hun ouders. Door vakmanschap, stiptheid in plaatsing, correctheid in zakendoen en eerlijke service na verkoop staat de buitenschrijnwerkerij waar ze vandaag staat.

Produceren in België en Slowakije

Vandaag zijn er drie productiehallen waar we het aluminiumschrijnwerk en PVC schrijnwerk voor jouw ramen en deuren produceren: twee in België met een oppervlakte van 12.500m2 (vooral productie aluminiumschrijnwerk) en één in Slowakije. In beide landen werken ervaren schrijnwerkers om het schrijnwerk op maat van jouw wensen en behoeften te realiseren. Wekelijks produceren we zo het schrijnwerk voor 800 ramen en deuren.

Door de toenemende concurrentie uit de lageloonlanden zijn we in 2009 ook een buitenschrijnwerk productie-eenheid in Slovakije gestart. Ronny Bruynseels woont samen met zijn gezin bij de buitenschrijnwerkerij en staat in voor de productie van alu schrijnwerk en pvc schrijnwerk voor ramen en deuren van hetzelfde hoogstaande kwaliteitsniveau zoals we die in Kalmthout maken.

Productie van jouw buitenschrijnwerk op maat

Na jouw akkoord om samen te werken, starten we met de productie van jouw PVC of aluminium buitenschrijnwerk. Zowel de buitenschrijnwerkerij in België als de schrijnwerkerij in Slovakije is uitgerust met de modernste technologie en productietechnieken.

Het productieproces van jouw buitenschrijnwerk doorloopt volgende stappen:

  • Ervaren technische opmeters doen een exacte opmeting van jouw ramen en deuren. Deze opmeting is cruciaal om de correcte constructie en plaatsing van jouw schrijnwerk op maat te garanderen.
  • Het aluminiumschrijnwerk en pvc schrijnwerk wordt door onze CNC-gestuurde automatische zaagstations tot de juiste lengte met de juiste verstekken gezaagd en openingen gefreesd. Bij het PVC buitenschrijnwerk zaagt, plaatst en schroeft deze machine ook de stalen versterkingen (voor duurzaamheid en inbraakveiligheid) in de profielen.
  • Om de hoekverbindingen te maken worden de verstekken van het PVC buitenschrijnwerk opgewarmd tot hun smeltpunt, tegen elkaar geplaatst en na versmelting terug afgekoeld. De hoekverbindingen van aluminium buitenschrijnwerk worden gemaakt door de verstekken met tweecomponentenlijm en een volle pershoek samen te persen.
  • Ervaren schrijnwerkers monteren beslag, rubberdichtingen en glaslatten in de losse kaders en vleugels.
  • Na een check op correcte samenstelling en werking is jouw aluminium buitenschrijnwerk of pvc schrijnwerk klaar om bij jou geplaatst te worden.
footer

Buitenschrijnwerk aluminium en PVC van dichtbij bekijken

Buitenschrijnwerk aluminium en PVC van dichtbij bekijken? Omdat het buitenschrijnwerk van jouw woning voor een groot deel mee het uiterlijk van jouw woning bepaalt, krijg je gratis helder advies over oplossingen en mogelijkheden.

Maak een afspraak