Bruvo kijkt naar de toekomst | Bruynseels-Vochten
logo
We voorzien heel de provincie Antwerpen van ramen en deuren.

We voorzien heel de provincie Antwerpen van ramen en deuren.

Bruvo kijkt naar de toekomst

In 1983 startte Bruynseels-Vochten in de garage van hun ouders, maar vandaag bestaat Bruvo uit een atelier en showroom van bijna 12.500m². Een mooie evolutie waar zoon David Vochten erg trots op is. Hij geeft vandaag richting aan de vestiging in Kalmthout.

(H)erkenning

“We voorzien heel de provincie Antwerpen van ramen en deuren met ons kwaliteitsmerk”, zegt David. “Rusthuizen, ziekenhuizen, gevangenissen, bibliotheken, scholen, wooncomplexen of appartementen. Het is fantastisch om overal herkend en erkend te worden.”

Klaar voor de toekomst

Bruynseels-Vochten maakt zich klaar voor de toekomst. “Als ondernemer kun je niet blijven stilstaan, je moet voortdurend innoveren om te kunnen groeien.” Hoe Bruvo dat wil aanpakken? Onder andere door de productie beter te stroomlijnen. “Zo kunnen we sneller inspelen op de vraag van de markt en onze klanten. En die vraag is vandaag erg groot, dat maakt het net zo’n grote uitdaging. Daarom zorgen we voor innovatieve, eigentijdse producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alleen zo blijven we de concurrentie een stapje voor.”

Less is more

Die innovaties zien we vandaag terug in het design van de ramen, deuren en hun profielen. “We zien enkele duidelijke trends, waarop we willen inspelen. Het oog wil namelijk ook wat. Een design is vandaag daarom niet alleen maar functioneel, maar moet er ook goed uitzien. Een trend die zich ook volgend jaar zal voortzetten is dat de oppervlakte van ramen alleen maar groter wordt, en die van de profielen alleen maar kleiner. Minimalistisch dus, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit!” Hi-Finity, dat zijn strakke raamprofielen in aluminium met een hedendaagse look. Dat is de toekomst volgens David.

Binnen, en toch buiten

“Maar ook veranda’s zijn vandaag erg in trek.” David legt uit dat mensen meer en meer op zoek gaan naar comfort in hun woning. “Veranda’s zijn vandaag een verlengstuk van de woonkamer, en een weerspiegeling van hun persoonlijkheid. Er zijn vandaag een heleboel mogelijkheden op vlak van stijl en functionaliteit. Voor elk wat wils dus.” maar veranda’s zijn daarnaast ook een naadloze overgang naar terras en tuin. “Buiten wonen was vandaag nog nooit zo gezellig en comfortabel. Een echt ‘terrasjesgevoel’ in de huiskamer.”

De klant als motor voor innovaties

Om kwaliteit te blijven garanderen, gaat Bruvo vandaag de dialoog aan met de klant. “We vinden het belangrijk dat de klant ons zijn feedback en opmerkingen bezorgt, op welke manier dan ook. Alleen zo zorgen we voor een kwaliteitsvol product dat de verwachtingen overstijgt!”

footer

Heb je nog vragen over onderhoud van je ramen en deuren?

Onze experts geven je graag helder advies op maat van jouw woning, stijl en wensen.

We helpen je graag verder