Aluminium terrasoverkapping | Bruynseels-Vochten
logo
Kies voor kwalitatieve terrasoverkappingen

Kies voor kwalitatieve terrasoverkappingen

Aluminium terrasoverkapping, aan jouw gevel of vrijstaand, met profielen van Reynaers

Bij Bruynseels-Vochten in Kalmthout heb je twee mogelijkheden voor aluminium terrasoverkappingen. Een aluminium terrasoverkapping aan je gevel als een open veranda. We kunnen deze zo realiseren dat terrasoverkapping aluminium kan evolueren tot een gesloten veranda. De andere mogelijkheid is een vrijstaande terrasoverkapping aluminium in jouw tuin of bij jouw zwembad.
Wat ook jouw voorkeur heeft, alle aluminium terrasoverkappingen worden met profielen van Reynaers aluminium gemaakt in onze eigen atelier in Brasschaat. Ze wordt met 10 jaar garantie op constructie en correcte plaatsing door professionele vakmensen bij jou geplaatst.

Aluminium terrasoverkapping profielen van Reynaers

Jouw terrasoverkapping realiseren we met aluminium terrasoverkapping profielen van Belgisch topmerk Reynaers. Als erkend Reynaers-partner ben je bij ons gegarandeerd zeker van kwaliteitsprofielen en correcte plaatsing van jouw aluminium terrasoverkapping.

Voordelen Reynaers aluminium terrasoverkapping profielen

  • Sterke en slanke profielen maken grote raamoppervlakte mogelijk, waardoor je in een terrasoverkapping van nog meer lichtinval geniet.
  • Voor de kleur van de aluminiumprofielen heb je keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren. Binnen- en buitenzijde van jouw terrasoverkapping in een andere kleur is mogelijk.
  • Perfecte isolatiewaarde door profielen met verschillende kamers en rubberen dichtingen.
  • De profielen van jouw terrasoverkapping zijn onderhoudsvriendelijk. De profielen roesten of barsten niet en trekken ook niet krom.

Aluminium terrasoverkapping met glas

Voor een aluminium terrasoverkapping met glas gebruiken we beglazing met een uiterst lage zontoetredingsfactor en optimale lichtdoorlatendheid. Voor het glas van jouw aluminium terrasoverkapping is Sprimoglass onze partner. Sprimoglass levert kwaliteitsbeglazing tegen een marktconforme prijs. Wij doen zelf de plaatsing voor jouw aluminium terrasoverkapping met glas.

footer

Terrasoverkapping aluminium van dichtbij bekijken

Kom naar onze showroom en samen bekijken we het ontwerp van uw terrasoverkapping. U krijgt gratis helder advies over oplossingen en mogelijkheden in stijl, esthetiek, comfort, functionaliteit voor het bouwen en plaatsen van uw terrasoverkapping.

Maak een afspraak