logo
Ramen en deuren bestellen in zes stappen!

Ramen en deuren bestellen in zes stappen!

Ramen en deuren bestellen: hoe doe je dat?

Zodus. Je bent ervan overtuigd dat het tijd is om nieuwe ramen en deuren te bestellen. Hetzij voor de realisatie van een nieuwbouwwoning - hetzij bij de renovatie van een bestaande woonst. Hoe dan ook, ben je nu bij Bruynseels-Vochten terecht gekomen… en ben je misschien zelfs al volledig overtuigd van de kwalitatieve expertise die we je kunnen bieden dankzij onze jarenlange ervaring. Maar, hoe gaat heel dat proces nu precies in zijn werk? Of met andere woorden… ramen en deuren bestellen: hoe doe je dat? Wel, in zes eenvoudige stappen - althans bij Bruynseels-Vochten. Wij lichten toe!

Stap #1. Ontspan. Wij nemen alle tijd voor jou.

Wat niet meer dan logisch is, als je het aan ons vraagt. Enkel wanneer we weten waar jij precies naar op zoek bent, kunnen we je onze mogelijkheden en opties voorleggen. Daarom nemen we hier uitgebreid de tijd voor. We vertellen je wat meer over stijl en esthetiek. We geven advies over comfort en functionaliteit. We leggen de opties betreffende energiezuinigheid en isolatie uit.

Pas wanneer je op de hoogte bent van al onze opties, zijn wij in de mogelijkheid om een duidelijke en gedetailleerde offerte op te stellen. Want weet je wat? Ramen en deuren bestellen? Da’s iets waar je alle tijd voor neemt. En wij geven je alle ruimte om deze tijd te nemen.

Stap #2. Vertel. Over je wildste dromen. Wij tekenen het wel uit.

Wij zijn tenslotte superbenieuwd naar al jouw wensen. Als jij alles zelf zou mogen bepalen, hoe zou jouw droomwoning er dan uitzien? Welke snufjes en eigenschappen wil jij toevoegen aan je ramen en/of deuren? Vertel het ons. Hoe meer, hoe beter. Want op basis van jouw wildste dromen, tekenen wij een ontwerp uit. Enneuh… we houden met alles rekening, hé. Met jouw wensen, met jouw budget - maar ook met eventuele aanwijzingen van jouw architect en/of aannemers. Jij zegt - wij tekenen. Op maat.

Stap #3. Zeg ja. We werken enkel iets uit wanneer jij dat wil.

Ondertussen heb je al mogen genieten van persoonlijk advies en enkele uitgetekende ontwerpen voor jouw nieuwe ramen, deuren en/of veranda. Betekent dit dat we zomaar aan de slag gaan? Natuurlijk niet! Maak je geen zorgen, wij starten niet aan een project zonder dat jij ons daar expliciet de toestemming voor geeft. Dat krijg je dan, wanneer we je ‘vrijblijvend advies’ beloven. Dat is dus ook helemaal vrijblijvend, zonder enige aankoopverplichting.

Met andere woorden… Wij vragen een expliciet akkoord om verder samen te werken. Geen ‘ja’? Geen werk. En geen factuur, natuurlijk.

Stap #4. Dien in. En wij doen de rest.

Heb je volmondig je akkoord gegeven? Fantastisch: dan is het tijd om jouw project op te starten! Gelukkig hoef jij slechts een minimum aan taakjes op te nemen. Sterker nog: je hoeft er slechts één op te nemen: nadat wij jouw bouwvergunning tip-top in orde hebben gebracht (klopt, doen we ook!), dien jij deze idealiter zelf in bij je gemeente. Niet omdat we daar geen zin in hebben, maar omdat we uit ervaring leerden dat dit de snelste weg tot afronding van de procedure is.

Vervolgens beginnen we met de assemblage van de profielen. Die vindt plaats in onze werkruimte te Kalmthout. Benieuwd? Kom gerust eens kijken! Wij vertellen je graag wat er allemaal gaande is.

Wanneer de profielen helemaal klaar zijn, komen onze vakmannen deze plaatsen. Altijd met uiterste zorg en volgens de regels van de kunst, natuurlijk.

Stap #5. Profiteer. En verdien terug.

We vertellen je ook graag wat meer over recht op premies en subsidies betreffende de renovatie en/of optimalisatie van je woning. Natuurlijk veranderen deze dikwijls, maar maak je geen zorgen: wij laten weten wat er vandaag interessant is voor jouw specifieke situatie. Heb je de documenten opgevraagd? Geef ze dan maar aan ons… wij vullen de aanvraag graag in voor jou!

Stap #6. Wees gerust. Je krijgt garantie én service na verkoop.

Allemaal goed, dat bestellen van ramen en deuren. Maar wat nadien? Wel, wij laten je natuurlijk niet zomaar vallen na de installatie. Koos je voor PVC of aluminium? Allemaal goed: jij mag bij elke keuze - en elk materiaal - zeker zijn van een kwaliteitsstempel die jarenlang meegaat. En omdat we daar zo zeker van zijn, geven we je graag tot tien jaar garantie.

Klaar om ramen en deuren te bestellen?

Da’s goed nieuws! Wij kijken er alvast naar uit om je toe te voegen aan onze lange lijst met tevreden klanten - en om je alles te vertellen over de hipste trends en meest belangrijke vernieuwingen wanneer het ramen en deuren bestellen betreft. Neem dus zeker contact met ons op… en tot snel!

footer

Ramen en deuren bestellen? Eén adres...

Maak een afspraak!